کد خبر: ۱۶۴۲۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۰

تمهیدات مخابرات منطقه خوزستان برای تأمین زیرساخت‌های ارتباطی سفر رئیس جمهور

مخابرات منطقه خوزستان به عنوان تأمین کننده ارتباط‌های مخابراتی در استان در سفر رئیس جمهور به خوزستان وظیفه تأمین زیرساخت‌ها برای پایداری شبکه را بر عهده داشت.
تمهیدات مخابرات منطقه خوزستان برای تأمین زیرساخت‌های ارتباطی سفر رئیس جمهور

تمهیدات مخابرات منطقه خوزستان برای تأمین زیرساخت‌های ارتباطی سفر رئیس جمهور

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: رحیم فلاح زاده گفت: در دور دوم سفر حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و هیئت همراه به خوزستان، با برنامه ریزی و تلاش شبانه روزی کارکنان مخابرات منطقه خوزستان کار‌های لازم و مؤثر برای تأمین زیرساخت‌های ارتباطی جهت ارائه ارتباطات مخابراتی پایدار به منظور تحقق اهداف دولت در استان و همچنین انعکاس رویداد‌های این سفر از طریق صوت و تصویر در رسانه‌های جمعی و شبکه‌های اجتماعی انجام شده است.

وی افزود: از جمله کار‌های انجام شده در این خصوص می‌توان به اجرای فیبرنوری اختصاصی در محل پاسخگویی سامانه سامد، ایجاد لینک‌های ارتباطی در محل‌های مختلف جهت پاسخگویی به مردم (برای ارگان‌ها و سازمان ها)، اجرا و تخصیص پورت‌های pon و راه اندازی ۲۰۰ خط تلفن ثابت در محل استقرار اپراتو‌های پاسخگو، ایجاد رینگ ارتباطی پشتیبان با سرعت. ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه اشاره کرد.

فلاح زاده افزایش و اختصاص پهنای باند اینترنت با ظرفیت ۱۰۰ مگ و قابلیت توسعه پذیری تا یک گیگا بیت برثانیه، اختصاص پهنای باند ارتباطی به میزان ۱۰۰ مگابیت برثانیه به صورت نقطه به نقطه تا محل استانداری قابل ارتقا تا یک گیگ، اجرای فیبر نوری و ایجاد چندین لینک ارتباطی در مصلی نماز جمعه اهواز و دیگر نقاط دیدار مردمی و سخنرانی رئیس جمهور و اختصاص پهنای باند اینترنت ۱۰۰ مگابیت برثانیه و همچنین ارتقای تکنولوژی، افزایش پهنای باند و بار ترافیکی سایت‌های شبکه ارتباطی همراه اول در محل اضطراری و برنامه‌های رییس جمهوری و... را از دیگر کار‌های انجام شده برشمرد.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان ادامه داد: تشکیل جلسات متعدد، لغو مرخصی و اعلام آماده باش و استقرار حضوری تیم‌های فنی، شبکه و مدیریت دیتا، انتقال، سیستم‌های دسترسی، شبکه فیبرنوری، تغذیه و نیرو و همچنین تیم‌های پشتیبان (مراکز مانیتورینگ)، تأمین شیفت آماده جهت پشتیبانی، رصد و پایش شبانه روزی شبکه و حراست از مسیر شبکه فیبر نوری شهری و بین شهری و... گوشه‌ای از تمهیدات و اقدامات مخابرات منطقه خوزستان به منظور تأمین زیرساخت شبکه‌های ارتباطات مخابراتی به منظور پایداری ارتباطات و تسهیل خدمت رسانی دولت به مردم استان خوزستان است.

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
0
0
comments icon ۱۷ ماه انتظار برای پرداخت بن خوار بار بازنشستگان مخابرات
با این که بیش از ۱۶ ماه از بن خوار بار آنان تاکنون پرداخت نشده است.
از رئیس‌ محترم جمهوری تقاضا می‌شود دستور پرداخت بن خوار بار بازنشستگان مخابرات در اسرع وقت را صادر کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
0
0
comments icon امروز شنه 9 اردیبهشت ماه سال 1402 هم از بن خوار بار بازنشستگان مخابرات از دی ماه سال 1401 تاکنون خبری نیست چرا؟
ومتاسفانه هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
و دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس هم تاکنون هیچ کاری و هیچ اقدامی و اعتراضی نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
0
0
comments icon باسلام
چه خبر از جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ؟
امید ما بازنشستگان اول خداست وبعد کمیسیون اصل نود مجلس
کی مطالبات ما بازنشستگان را میدهند !!!
مطالبات رفاهیات از سال ۱۳۸۸ تا کنون
حق جذب از سال ۱۳۸۸ تا کنون
مطالبات درمانی از سال ۱۴۰۰ تاکنون
سایر مطالبات بازنشستگان
ما بازنشستگان حدود ۴۰۰ میلیون تومان از سال ۱۳۸۸ تاکنون طلب داریم.ا
جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
0
0
comments icon از دی ماه سال 1400 تاکنون در مورد مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور و از طریق مخایرات ما و هم همه رسانه های داخلی اطلاع رسانی کرده ایم ولی متاسفانه تاکنون هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو در مورد مشکلات ما بازنشستگان مخابرات نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور
اعتراض
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
0
0
comments icon در پاسخ به رئیس هیئت مدیره مخابرات ایران
در پاسخ به مدیر عامل شرکت مخابرات ایران
بودجه مبلغ 30 تا 70 میلیون تومانی حقوق کارکنان رسمی شرکت مخابرات ایران چگونه و چطور تامین می شود ولی متاسفانه پرداخت بودجه بن خوار بار بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسرکشور از دی ماه سال 1400 تاکنون هیچ خبری نیست چرا؟
بودجه مبلغ 620 میلیون تومانی پاداش پایان خدمت بازنشستگان شرکت مخابرات ایران چگونه و چطور تامین می شود ولی متاسفانه پرداخت بودجه بن خوار بار بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسرکشور از دی ماه سال 1400 تاکنون هیچ خبری نیست چرا؟
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر