کد خبر: ۱۶۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۲

اقدام به فروش مواد مخدر در کانال تلگرام

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز گفت: ۳ نفر از افرادی که با راه اندازی کانال تلگرامی اقدام به فروش مواد مخدر در سطح شهر کرج می‌کردند، توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر استان شناسایی و دستگیر شدند.
اقدام به فروش مواد مخدر در کانال تلگرام

اقدام به فروش مواد مخدر در کانال تلگرام

مخاطب۲۴ : علی سلیم پور، رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز، امروز در کرج، گفت: به دنبال دریافت اخباری مبنی بر فعالیت اشخاصی در زمینه فروش مواد مخدر در بستر فضای مجازی و شبکه اجتماعی تلگرام، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی گردانندگان این کانال‌های تلگرامی در چند منطقه شهر کرج شناسایی و در عملیات‌های جداگانه دستگیر شدند.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان البرز اضافه کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان بیش از ۱۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.

سلیم پور در پایان ضمن هشدار به فروشندگان مواد مخدر در بستر فضای مجازی، اضافه کرد: پلیس به صورت مستمر در حال رصد فضای مجازی بوده و با متخلفان در زمینه فروش مواد مخدر دربستر فضای مجازی برخورد می‌کند.|فارس 

برچسب ها: مواد مخدر کرج پلیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر