کد خبر: ۱۶۴۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸

مراسم معارفه عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران برگزار شد

مراسم معارفه محمود شایان عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران و تودیع سید فرید موسوی عضو سابق هیات مدیره این بانک با حضور معاون بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی و سرپرست و اعضای هیات مدیره بانک ملی ایران، برگزار شد.
مراسم معارفه عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران برگزار شد

مراسم معارفه عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ سید عباس حسینی معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌های سید فرید موسوی عضو سابق هیات مدیره بانک ملی ایران، ابراز امیدواری کرد که حضور محمود شایان در ترکیب هیات مدیره به این بانک در حرکت به سوی اهداف تعیین شده کمک کند.

حسینی بیان کرد: بانک ملی ایران نماد زحمت و تلاش کل نظام بانکی کشور است و امیدوارم این تلاش‌ها همچنان تداوم داشته باشد.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: بانک ملی ایران باید نقش پیشرو خود در نظام بانکی را حفظ کند و هر تحول، تغییر، خدمت جدید و کمک به رشد اقتصادی، ابتدا از دل این بانک بیرون بیاید و سپس در نظام بانکی جاری شود.

وی با تاکید بر همگرایی و وحدت میان اعضای هیات مدیره بانک ملی ایران، گفت: هدف، گره گشایی از مشکلات مردم و کشور است و کار را باید برای خشنودی خدا انجام داد.

سرپرست بانک ملی ایران نیز در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌های سید فرید موسوی عضو سابق هیات مدیره و تاکید بر توانمندی‌های محمود شایان عضو جدید هیات مدیره، گزارشی از عملکرد بانک ملی ایران و برنامه‌های در دست اقدام ارائه داد.

ابوالفضل نجارزاده با اشاره به تداوم برنامه واگذاری‌ها گفت: واگذاری شرکت‌ها و خروج از بنگاه داری، سیاست اصلی بانک ملی ایران است.

وی با اعلام شرکت‌های در دست واگذاری، تاکید کرد: واگذاری این شرکت ها، منجر به آزادسازی منابع آن‌ها و خلق بنگاه‌های جدید می‌شود.

سرپرست بانک ملی ایران خبر داد: با تمهیدات اندیشیده شده و کمک شرکت داده ورزی سداد، به زودی محصولی ارائه می‌شود که با استفاده از آن ارائه تسهیلات خرد به مشتریان غیر حضوری می‌شود.

اعضای هیات مدیره بانک ملی ایران نیز ضمن تبریک انتخاب عضو جدید هیات مدیره، از خدمات سید فرید موسوی تقدیر کردند.

محمود شایان عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران نیز در پایان مراسم، ضمن قدردانی از حسن اعتماد در تصدی خود گفت: این انتخاب موجبات افتخار و فصلی جدید در زندگی بنده خواهد بود و امیدوارم بتوانم در پیشبرد اهداف بانک ملی ایران، موثر باشم.

همچنین سید فرید موسوی عضو سابق هیات مدیره بانک ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود در ترکیب هیات مدیره، برای محمود شایان آرزوی موفقیت کرد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.