کد خبر: ۱۶۳۷۱
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰
وزیر اقتصاد در حاشیه نشست هیات دولت:

مقررات حوزه کسب و کار‌ها بعد از اعلام نظر فعالان اقتصادی ابلاغ می‌شود

وزیر اقتصاد اعلام کرد: بر اساس مصوبه امروزهیات دولت تمام مقررات حوزه کسب و کار کشور باید یک هفته قبل از ابلاغ رسمی به فعالان اقتصادی کشور ابلاغ شود تا نظرات آنان اخذ شود.
مقررات حوزه کسب و کار‌ها بعد از اعلام نظر فعالان اقتصادی ابلاغ می‌شود

مقررات حوزه کسب و کار‌ها بعد از اعلام نظر فعالان اقتصادی ابلاغ می‌شود

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :سید احسان خاندوزی وزیرامور اقتصادی و دارایی امروز (چهارشنبه ۳۰ فروردین) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: در راستای هدفگذاری رونق تولید و یکی از مطالبات صادرکنندگان کشور که به دنبال پیش بینی پذیری اقتصاد کشور بودند و از آیین‌نامه‌های مکرر و غافلگیر کننده شکایت داشتند؛ امروز هیات وزیران مصوب کرد که دستگاه‌های اجرایی یک ماه و تا پایان اردیبهشت فرصت دارند که تمام مقررات حوزه کسب و کار کشور را یک هفته قبل از ابلاغ رسمی، به فعالان اقتصادی کشور ابلاغ کنند تا نظر‌های آنان اخذ شود و اگر ثبت نشود الزام آور نخواهد بود.

وی ادامه داد: با این مصوبه بخشنامه‌ها و آئین نامه‌هایی که در کشوی دستگاه‌ها و مدیران باقی می‌ماند و با آن اعمال سلیقه می‌کردند، در حوزه تولید از پایان اردیبهشت ماه باید خاتمه پیدا کند.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: هر حق و تکلیفی که برای مردم و کسب و کار‌ها در مقررات مصوب هر دستگاهی انجام خواهد شد ۱۵ روز بعد از درج در تارنمای معاونت حقوقی ریاست جمهوری لازم الاجرا خواهد بود و مردم باید مراعات کنند؛ به این ترتیب امکان بخشنامه‌ها و آئین نامه‌های مکرر که پیش بینی پذیری را از تولید کنندگان و فعال کنندگان و صادر کنندگان بگیرد از ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ سلب خواهد شد.

خاندوزی همچنین در پاسخ به سوالی درباره وضعیت جاماندگان سهام عدالت گفت: با توجه به این که در این راستا دولت در سال گذشته مصوبه‌ای داشته و مورد ایراد هیات تطبیق مصوبات قرار گرفت و به پایان سال ۱۴۰۱ نرسید، در قانون بودجه ۱۴۰۲ این حکم درج شده و امسال دولت می‌خواهد بدون اینکه به ماه‌های آخر سال برسد این اتفاق بیفتد.

وی درباره ضمانت اجرایی این موضوع هم افزود: تمام تلاش دولت این است که با توجه به اینکه افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی کمیته امداد و بهزیستی جزء اولویت‌هایی هستند که هم در مصوبه بودجه ۱۴۰۱ درج شده بود و هم درباره اینکه پیشروترین گروهی که مستحق دریافت سهام عدالت هستند، دولت و مجلس اتفاق نظر دارد تلاش داریم امسال برای این گروه از افراد سهام عدالت را واگذار کنیم.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر