کد خبر: ۱۶۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱

پیش بینی خیزش گردوخاک و افزایش دما برای تهران

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، برای وضعیت جوی استان تهران خیزش گردوخاک در مناطق جنوبی و غربی همچنین افزایش دما از امروز (۸ اردیبهشت ماه) پیش‌بینی می‌شود.
پیش بینی خیزش گردوخاک و افزایش دما برای تهران

پیش بینی خیزش گردوخاک و افزایش دما برای تهران

مخاطب۲۴ : براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران، طی پنج روز آینده، آسمان کمی ابری و در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش ابر‌های همرفتی، وزش باد، در پاره‌ای از نقاط به‌ویژه بخش‌های شمالی و ارتفاعات با رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

در بعضی ساعات به‌ویژه ساعات عصر و اوایل شب گاهی وزش باد شدید و در مناطق جنوبی و غربی استان با احتمال خیزش گردوخاک مورد انتظار است.

 

همچنین از امروز تا روز یکشنبه (۸ تا ۱۰ اردیبهشت) روند افزایش تدریجی دما و در روز‌های دوشنبه تا سه‌شنبه (۱۱ تا ۱۲ اردیبهشت) کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۹ اردیبهشت) صاف در بعدازظهر افزایش ابر گاهی افزایش باد با احتمال رگبار باران با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و در روز یکشنبه (۱۰ اردیبهشت) کمی ابری در بعدازظهر افزایش ابر گاهی وزش باد شدید، رگبار و رعدوبرق با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.|همشهری آنلاین 

برچسب ها: هواشناسی تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسرائیل هیوم: جنگ دوم با ایران در راه است اسرائیل هیوم: جنگ دوم با ایران در راه است
روزنامه اسرائیل هیوم مدعی شد جنگ دوم با ایران نزدیک است و این درگیری احتمالی به‌مراتب سخت‌تر و پیچیده‌تر از نبرد‌های پیشین خواهد بود.
روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان روایت مکس بلومنتال فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با پزشکیان
روایت فعال رسانه‌ای آمریکایی از دیدار خصوصی با مسعود پزشکیان رئیس جمهور را در این ویدئو می بینید.
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
روز جهانی بدون خودرو؛ فرصتی برای بازاندیشی در زندگی شهری روز جهانی بدون خودرو؛ فرصتی برای بازاندیشی در زندگی شهری
روز جهانی بدون خودرو فرصتی است برای بازاندیشی در سبک زندگی شهری، آگاهی از اثرات منفی خودرو بر سلامت و محیط زیست، کاهش آلودگی و ترافیک، و ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری و حمل‌ونقل پاک به منظور ساخت شهری امن، انسانی و پایدار.
پزشکیان: اگر ترامپ تحریم‌ها را بردارد، با او گفت‌و‌گو خواهم کرد+ فیلم پزشکیان: اگر ترامپ تحریم‌ها را بردارد، با او گفت‌و‌گو خواهم کرد+ فیلم
دکتر پزشکیان اعلام کرد که در صورت لغو تحریم‌ها توسط ترامپ، گفت‌وگو با او و جذب سرمایه‌گذاری آمریکا ممکن خواهد شد و دیپلماسی فعال ادامه دارد.
لاریجانی وارد بیروت شد لاریجانی وارد بیروت شد
علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، برای شرکت در سالگرد سید حسن نصرالله وارد بیروت شد و بر تقویت روابط تاریخی و حمایت از لبنان تأکید کرد.
برگزیده
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر