کد خبر: ۱۶۳۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۷

اظهارات رئیسی در مراسم آغاز عملیات راه اندازی شرکت پالایش گاز هویزه

رئیس جمهور گفت: امروز به دست توانای نیرو‌های متخصص کشور در صنعت نفت و گاز کار‌های ماندگاری شکل گرفته است.
اظهارات رئیسی در مراسم آغاز عملیات راه اندازی شرکت پالایش گاز هویزه

بیانات رئیسی در مراسم آغاز عملیات راه اندازی شرکت پالایش گاز هویزه

مخاطب۲۴ : سید ابراهیم رئیسی در مراسم آغاز عملیات راه اندازی فاز یک شرکت پالایش گاز هویزه خلیج فارس، اظهار کرد: خدا را شاکرم که امروز به دست توانای نیرو‌های متخصص کشور در صنعت نفت و گاز کار‌های ماندگاری شکل گرفته است و باید صمیمانه از همه تشکر کرد.

وی افزود: در ابتدای دولت سیزدهم نسبت به میدان‌های مشترک تاکید شد، زیرا ثروت ملت ایران و حق ملت ایران است و برای استیفای این حقوق نباید کوتاهی شود و باید فعال‌تر در این بخش کار شود. در میدان‌های مشترک در حال کار است و باید بیشتر نسبت به آن پرداخت، زیرا با دست شرکت‌ها و نیرو‌های توانمند کار‌های بزرگی شکل می‌گیرد.

 

رئیسی عنوان کرد: مساله جمع آوری گاز‌های مشعل مطرح است، زیرا هم آلایندگی ایجاد می‌کند و هم ثروت سوخته می‌شود؛ شرط عقل این است که دوستان در بحث جمع آوری این گاز‌ها تلاش کنند. مساله جمع آوری گاز‌های مشعل که هم آلایندگی ایجاد می‌کند و هم ثروت‌ها را می‌سوزانند باید در اولویت دولت قرار گیرد و شرط عقل نیز این است که دوستان تلاش کنند تا بتوان این مهم را محقق کرد.

رئیسی عنوان کرد: امروز ارتباط صنعت نفت با شرکت‌های دانش بنیان نسبت به گذشته بسیار خوب شده و در این زمینه ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان ۵ برابر نسبت به گذشته افزایش یافته است. اگر در گذشته صنعت نفت با حدود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان ارتباط داشت امروز با بیشتر از ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه نفت ارتباط داریم. صنعت نفت و گاز ما باید علم پایه و فناوری پایه باشد و کار‌هایی که انجام می‌شود باید از دانش روز برخوردار باشد، زیرا اگر به این شکل نباشد نوعی عقب ماندگی احساس می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه کار باید با علم و فناوری به روز و به هنگام انجام شود تا ماندگار شود، اظهار کرد: اجرای طرح پالایشگاه هویزه نسبت به جمع آوری گاز‌های مشعل کمک می‌کند و ۲۵۰ میلیون فوت مکعب گازی به شبکه‌های گاز کشور تزریق می‌شود. این میزان گاز ظرف چند ماه آینده به ۵۰۰ میلیوت فوت مکعب گاز خواهد رسید تا برای عموم مورد استفاده قرار گیرد. در این طرح پالایشگاه هویزه ۱۶۰ مگاوات به شبکه برق کشور افزوده می‌شود که کاری بزرگ و قابل تقدیر است و باید از همه تشکر کرد. همچنین مساله افزایش تولید ۴۵ هزار بشکه نفت که به میزان تولید نفت کشور افزوده شده است اقدامی بسیار قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه مساله مهم این است که جلوی از بین رفتن ثروت کشور گرفته شده است، گفت: سوختن مشعل‌ها برای مردم رنج آور است و علاوه بر آلودگی هوا، مشکلات تنفسی و امراضی ایجاد می‌کند و باعث آلودگی فضا می‌شود و از این رو کل جمع آوری گاز‌های مشعل باید اولویت وزارت نفت باشد.

رئیس جمهور با تاکید بر جذب نیرو‌های بومی افزود: به مدیران تاکید می‌کنم در جذب نیروی بومی برای این مناطق تردید نکنند مگر اینکه جایی به متخصص نیاز باشد که امکان تامین آن از منطقه وجود نداشته باشد. این مساله نظر صریح من و دولت است و اولویت جذب با افراد بومی است. مساله بیکاری از مهمترین مسایل و مشکلات خوزستان است که خانواده‌ها و مسئولان را رنج می‌دهد و باید این رنج را با جذب نیرو‌های کارآمد به یک آرامش تبدیل کرد. باید از ظرفیت‌های خوزستان در حوزه‌های مختلف به بهترین شکل بهره برداری کرد. باید اقتصاد نفت، گاز، پتروشمی، روستا، گردشگری و فضای دیجیتال را فعال کرد تا کشور با پیشرفت همراه شود و برای همه آورده داشته باشد که بسیار ارزشمند است.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمع آوری تمام گاز‌های مشعل که در برنامه وزارت نفت است باید اجرایی شود، گفت: این کار یکی از کار‌های با اولویتی است که باید انجام شود و این که وزارت نفت عنوان کرده تا پایان دولت گاز‌های مشعل جمع آوری می‌شود یک نوید بسیار خوب است. در گاز کشور ناترازی داریم و باید این مساله حل شود و یکی از راه‌های این کار همین است که گاز‌های مشعل را جمع آوری کنیم. هرچه بتوانیم در بخش‌های پایین دستی اقداماتی داشته باشیم تا خام فروشی نکنیم و ارزش افزوده داشته باشیم اقدامی بسیار شایسته است. هرچه ارزش افزوده ایجاد کنیم و جلوی خام فروشی را بگیریم برای کشور ثروت ایجاد کرده ایم و این کار رشد تولید را به دنبال خواهد داشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه متوسط رشد اقتصادی دولت ۴ درصد است و سهم نفت و گاز از این رشد اقتصادی سهم بالایی بوده است، افزود: امیدواریم سهم وزارت نفت با این حجم از متخصصان در اقتصاد کشور بالاتر نیز رود.

رئیسی ادامه داد: رفع مشکلات کشور در گرو اقدامات جهادی است. نفت، گاز و پتروشمی را باید بسیجی اداره کنیم و باید جهادی کار کنیم تا بتوانیم به وظایفمان به بهترین شکل عمل کنیم و راه‌ها را کوتاه کنیم. ما نباید بگذاریم زمان بگذرد و با جوانانی که آماده کار و تلاش هستند باید تلاش کنیم تا کار‌ها به سامان برسند.

رئیس جمهور بیان کرد: کار و تلاش در این هوا و راه اندازی این مجموعه در حرف آسان است، اما در عمل بسیار سخت است. نقش کارگران در به سامان رسیدن کار‌ها نیز بسیار مهم است که از همه آن‌ها تقدیر می‌کنم.

وی افزود: باید کار‌ها با این قدرت ادامه یابد تا به قله در این عرصه‌ها هم برسیم؛ شاید دیگران بپندارند رسیدن به قله دور است، اما ما رسیدن به قله را نزدیک می‌بینم.

رئیس جمهور بیان کرد: امروز همه معترف هستند، صنعت هسته‌ای و نظامی حرف اول را می‌زنند و می‌توانیم در صنایع نفت و گاز هم حرف اول را بزنیم.

وی با تاکید بر سپردن کار‌ها به دست متخصصان داخلی، عنوان کرد: ۷۵ درصد تجهیزات به کار برده شده در این پالایشگاه ساخت ایران است و کار صد در صد به دست متخصصان ایرانی انجام شده است.

رئیسی در خصوص برنامه ریزی برای پرداخت ۱۲ هزار میلیارد تومان توسط نفت بابت مسئولیت‌های اجتماعی افزود: پرداخت این مبالغ کار خوبی است، اما باید پولی که داده می‌شود برای توسعه استان هزینه شود و استاندار بر هزینه کرد آن نظارت کند.

وی تصریح کرد: ما مخالف کمک به شهرداری نیستم، اما نیروی زیادی جذب کردند و هر چه پول به آن‌ها بدهیم خرج میز و صندلی و پرسنل می‌شود در حالی که باید به توسعه استان کمک شود. مخالف نیستیم چیزی نصیب پرسنل شود، اما سرمایه گذاری، هزینه در زمینه آموزش، توسعه و حمل و نقل بسیار مهم است.

رئیسی ادامه داد: باید بر هزینه این مبالغ نظارت و به اشتغال و توسعه کمک شود. تبدیل پول‌ها به کار، تولید و پول بسیار مهم است بنابراین هزینه کرد مسئولیت‌های اجتماعی در دستگاه‌های مختلف بسیار مهم است. علی‌رغم خواست دشمنان قدرت ما تنها در بخش نظامی نیست؛ صنعتی که امروز می‌بینید منجر به تولید قدرت می‌شود و دشمن را نا امید می‌کند.|ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر