کد خبر: ۱۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۲

روسای ادارات کل مبارزه با پولشویی و حسابداری مالی معرفی شدند

روسای جدید ادارات کل مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم و حسابداری مالی بانک ملی ایران با حضور معاونت مالی و دیگر روسای ادارات کل این بانک معرفی شدند.
روسای ادارات کل مبارزه با پولشویی و حسابداری مالی معرفی شدند

روسای ادارات کل مبارزه با پولشویی و حسابداری مالی معرفی شدند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ امیرمسعود رزازان معاون مالی بانک با تاکید بر اینکه تجهیز و تخصیص منابع دو بال بانک هستند و ستاد نقش مغز و فرمان را بر عهده دارد، گفت: در هر سازمان به ویژه سازمان‌های بزرگ مانند بانک ملی ایران، فرآیند‌های کاری توسط ستاد تعریف می‌شود و یکی از مهم‌ترین این ستادها، بخش مالی است.

وی افزود: برای آنکه زحمات همکاران در شعب اثربخش باشد، پیش نیازش تولید فکر خوب در ستاد است و اگر بخواهیم بانک ملی ایران به مسیر سوددهی بازگردد باید در ترکیب و توزیع نیرو‌های صف و ستاد دقت لازم صورت گیرد.

رزازان با بیان اینکه صف پویا نیازمند ستاد دارای فکر و ایده است، اظهار کرد: امیدواریم در سال ۱۴۰۲ شاهد حضور نیرو‌های پویا، قوی و با انگیزه در واحد‌های صف باشیم و سال جاری، نقطه عطفی در تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها باشد.

معاون مالی بانک ملی ایران ضمن تقدیر از زحمات محمدی در تصدی سمت پیشین خود در اداره حسابداری مالی این بانک برای ایشان در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد. همچنین ضمن آرزوی توفیق برای حسینی و با اشاره بر اهمیت وظایف و ماموریت‌های اداره کل حسابداری مالی، بر لزوم همکاری همه همکاران با این اداره کل برای تحقق و تسریع در حصول اهداف بانک، تاکید کرد.

مختار محمدی رییس جدید اداره کل مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم هم با بیان اینکه صورت‌های مالی کارنامه ماست، گفت: امیدوارم بانک ملی ایران با توجه به نقش سازنده خود در عرصه‌های اقتصادی کشور همواره و بیش از پیش در تعالی اقتصاد کشور مثمر ثمر باشد.

سید حمیدرضا حسینی رییس جدید اداره کل حسابداری مالی نیز در پایان مراسم، ضمن قدردانی از حسن اعتماد مدیران بانک در تصدی خود گفت: امیدوارم بتوانم در پیشبرد اهداف عالیه بانک ملی ایران موثر باشم.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد! وجود حیات در سیاره مریخ تأیید شد!
شواهد جدید و بی‌سابقه مریخ نورد استقامت از وجود حیات در سیاره مریخ خبر می‌دهد؛ آیا بشر در آستانه بزرگ‌ترین کشف تاریخ خود قرار گرفته است؟
سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور سخنان خبرساز پزشکیان علیه استعدادهای تک بعدی و مغرور
مسعود پزشکیان در این سخنرانی گفت: بعضی از مدارس بجای نخبه پروری، آدم‌های تک بعدی و مغرور تربیت می‌کنند. ویدئوی اظهارات رئیس جمهور را ببینید.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد
نیکون با الهام از دوربین‌های کلاسیک، از مدل نیکون Z f نقره‌ای رونمایی کرد؛ ترکیبی بی‌نظیر از طراحی نوستالژیک و فناوری مدرن برای عکاسان حرفه‌ای.
پرسپولیس همچنان نه میشنود پرسپولیس همچنان نه میشنود
خرید دو بازیکن جدید تیم پرسپولیس فعلا از سوی مدیریت باشگاه انجام نگرفته است.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر