کد خبر: ۱۶۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۶

یکپارچه سازی و تجمیع اراضی کشاورزی در ۴۵۰ شهرستان کشور آغاز شد

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: با ابلاغ وزارت جهاد کشاورزی طرح یک پارچه سازی و تجمیع اراضی کشاورزی در ۴۵۰ شهرستان کشور به طور همزمان آغاز شد.
یکپارچه سازی و تجمیع اراضی کشاورزی در ۴۵۰ شهرستان کشور آغاز شد

یکپارچه سازی و تجمیع اراضی کشاورزی در ۴۵۰ شهرستان کشور آغاز شد

مخاطب 24: رضا افلاطونی رئیس سازمان امور اراضی کشور به مناسب روز زمین اظهار داشت: برای جلوگیری از فرسایش خاک تثبیت خاک اهمیت زیادی دارد و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی است و اهمیت آن از ایجاد تعادل در منابع آبی کشور نیز مهم‌تر است.

وی با بیان اینکه غذای کشور به تامین امنیت زیستی و حفظ خاک وابسته است افزود: یک پارچه سازی و تجمیع اراضی کشاورزی از جمله برنامه‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی برای تحقق این امر است که برناهه‌های های آن به صورت عملیاتی به استان‌ها ابلاغ شده است.

رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: بر اساس ابلاغ انجام شده در ۴۵۰ شهرستان کشور این عملیات به صورت یکپارچه انجام می‌شود.

۲۶ هزار ساخت و ساز در اراضی کشاورزی تخریب شد

وی تصریح کرد: برای تشویق بیشتر کشاورزان به یکپارچه سازی اراضی، افراد در اختصاص تسهیلات بخش کشاورزی مانند دریافت نهاده‌ها تولید، بذور و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در اولویت قرار می‌گیرند.

افلاطونی گفت: در سال گذشته حدود ۷۵ هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی شناسایی شد که در آن‌ها ۴۸۳۴ مورد تبصره یک اجرا شد و دستور توقف عملیات دریافت کردند.

وی اظهار داشت: بیش از ۲۶ هزار مورد از ساخت و ساز در اراضی کشاورزی نیز تخریب و به حالت اولیه برگشت. همچنین ۱۵۲۳ مورد از بنا‌هایی که به طور کامل ساخته شده بود با حکم مراجع قضایی قلع و قمع شد.

افلاطونی همچنین درباره رفع تداخلات اراضی کشاورزی گفت: ۳۶ درصد از اراضی کشاورزی رفع تداخل شده است و امیداریم که تا پایان سال با همکاری دستگاه‌های ذی ربط بتوانیم در کلیه اراضی رفع تداخل داشته باشیم.

تعدادی از دهیاران به دلیل تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی مراجع قضایی معرفی شدند

وی در پاسخ به سوالی درباره همکاری دهیاران در تغییرکاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی و ساخت و ساز در آن‌ها گفت: مشکلات زیر بنایی کمبود‌هایی در خصوص تامین تفرجگاه‌های مورد نیاز مورد در منابع طبیعی وجود دارد به همین منظور مردم خود به سمت ویلاسازی‌ها رفته‌اند.

رئیس سازمان امور اراضی ادامه داد: باید توجه داشت که از بین رفتن اراضی کشاورزی امنیت غذایی کشور را به خطر می‌اندازد و با هرگونه تخلف در صورت گرفته در تغییر کاربری اراضی کشاورزی برخورد می‌شود و در این ارتباط تعدادی از دهیاران برخورد و به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم اظهار دشت: در تاریخ ۲۷ اسفند سال گذشته تا ۱۳ فروردین سال جاری ۵۵۷۲ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی شناساسی شد و همکاران ما در تعطیلات نوروزی به طور تمام وقت در حال نظارت بودند.

افلاطونی گفت: هر گلونه ساخت ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی مانند ساخت دامداری و کارگاه و ... را مانند ساخت و سازی انجام شده برای ویلا با آن برخورد می‌شود.

منبع: تسنیم

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر