کد خبر: ۱۶۰۷۵
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰

ژاپن هم سفارتش را در سودان بست

دولت ژاپن امروز سه شنبه اعلام کرد، تمامی شهروندانی را که مایل به خروج از سودان بودند، از این کشور خارج کرده و سفارت خود را به صورت موقت بسته است.
ژاپن هم سفارتش را در سودان بست

ژاپن هم سفارتش را در سودان بست

مخاطب24:فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن به روزنامه نگاران گفت، تمام ژاپنی‌هایی که در خارطوم بودند و تمایل به خروج از این کشور داشتند از جمله اعضای سفارت تخلیه شدند.

چند ساعت بعد، وزیر امور خارجه ژاپن در بیانیه‌ای اعلام کرد که سفارت پس از تخلیه کارکنان آن به طور موقت بسته شده است.

ژاپن پیش از این اعلام کرده بود که نزدیک به ۶۰ نفر از شهروندانش در سودان هستند.

وزارت امور خارجه ژاپن برای ادامه کمک به ژاپنی‌هایی که در سودان مانده و مایل به خروج هستند، دفتر ارتباطی در جیبوتی باز خواهد کرد.

این در حالی است که تخلیه اتباع و دیپلمات‌های خارجی از سودان در روز دوشنبه ادامه داشت. پیشتر آمریکا و فرانسه سفارت‌خانه‌هایشان را بسته بودند.

 
برچسب ها: نخست وزیر ژاپن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دانشمند ایرانی در جمع ۲ درصد پژوهشگران برتر جهان ۲۰۲۵ دانشمند ایرانی در جمع ۲ درصد پژوهشگران برتر جهان ۲۰۲۵
براساس گزارش دانشگاه استنفورد، دکتر محمد نوری، استاد ایرانی، برای چهارمین سال پیاپی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان از نظر شاخص‌های علمی قرار گرفت.
سارقان موزه لوور تاج گرانبها را جاگذاشتند سارقان موزه لوور تاج گرانبها را جاگذاشتند
اینترپل با صدور فراخوان به کشور‌های عضو، از همکاری برای کشف ۹ اثر سرقت‌شده از موزه لوور خبر داد؛ تاج امپراتریس اوژنی در محل رها شده است.
آغاز دومین مرحله ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی آغاز دومین مرحله ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی
دومین نوبت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی سال ۱۴۰۴ آغاز شد؛ در این مرحله تنها دو مدل خودروی خارجی از برند‌های «Zotye» و «Changan» با مهلت ثبت‌نام تا دوم آبان عرضه می‌شود.
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر