کد خبر: ۱۶۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۶

استان مازندران و شهرستان قائمشهر میزبان سی‌وچهارمین سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی

دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در سی‌وچهارمین سفر استانی؛ در استان مازندران از ستاد مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی استان در شهرستان قائمشهر و نیز بیمارستان تأمین‌اجتماعی ولیعصر (عج) قائمشهر بازدید کرد.
استان مازندران و شهرستان قائمشهر میزبان سی‌وچهارمین سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی

استان مازندران و شهرستان قائمشهر میزبان سی‌وچهارمین سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ در این سفر و بازدید از مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی استان، احمد اسفندیاری معاون فرهنگی اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی؛ کیوان مرادیان کوچکسرایی نماینده مردم شریف شهرستان‌های قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ؛ دکتر کاظمی‌نیا مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مازندران و جمعی ازمسئولان شهری و منطقه‌ای مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی را همراهی می‌کردند.

در این بازدید که روز یک‌شنبه سوم اردیبهشت ماه انجام شد، دکتر موسوی ساختمان فعلی ستاد مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی استان را مورد بازدید قرار داد و دستورات لازم را برای بهبود شرایط خدمت‌رسانی در این مرکز صادر کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین در بازدید میدانی از بیمارستان تأمین‌اجتماعی ولیعصر (عج) قائمشهر؛ ضمن عیادت و دلجویی از بیماران و دیدار و گفتگو با کادر درمان این بیمارستان، از نزدیک روند ارائه خدمات و درمان به مراجعین و جامعه هدف را مورد بررسی قرار داد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در جریان این سفر و در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما، توجه به معیشت بازنشستگان و توسعه خدمات درمانی را از اولویت‌های سازمان تامین اجتماعی برای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف اعلام کرد.

دکتر موسوی گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم مجموعاً روزانه یک میلیون خدمات درمان سرپایی و ۱۳ هزار مورد بستری به افراد تحت پوشش و افراد بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه درمان مستقیم به لحاظ کمی و کیفی یادآور شد: در سال گذشته نُه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مراکز درمان مستقیم اختصاص یافت که این رقم امسال به ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه وایجاد و جایگزینی مراکز ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی پیش‎بینی شده است.

دکتر موسوی با تأکید بر عزم سازمان تأمین‌اجتماعی برای مشارکت فعال در تحقق شعار سال گفت: یکی از بخش‌هایی که در بحث مهار تورم و رشد تولید برای این سازمان دراولویت است، حل چالش ناترازی مالی است. در سال گذشته بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های تأمین‌اجتماعی که به‌صورت تسهیلات از منابع بانک‌ها استفاده شده بود، بازپرداخت شد و برای امسال مصمم هستیم با برنامه مدون کوتاه‌مدت و میان‌مدت نسبت به پایدارسازی منابع صندوق تأمین‌اجتماعی و کاهش این ناترازی‌ها اقدامات مناسبی داشته باشیم.

سازمان تأمین‌اجتماعی هم‌اکنون نزدیک به ۵۰۰ شعبه بیمه‌ای و ۴۰۳ بیمارستان و مرکز درمانی در استان‌های مختلف، برای تولید و ارائه خدمات بیمه‌ای و درمانی به بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارآفرینان دارد و سفر‌های استانی دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل این سازمان به استان‌های مختلف در راستای رویکرد دولت سیزدهم در زمینه حضور بلاواسطه در میان مردم و بررسی مسائل و مشکلات مردم از نزدیک و با هدف ارزیابی مستقیم از ظرفیت‌ها و امکانات و موانع خدمت‌رسانی، بررسی و اطلاع دقیق و بهنگام از مسائل و مشکلات و تلاش برای رفع برخی نواقص احتمالی انجام می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر