کد خبر: ۱۶۰۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۶

بهمنِ مسکن را دولت به تنهایی نمی‌تواند کنترل کند/وعده ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی تحقق پذیر است

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اگر می‌خواهیم در ساخت مسکن به نتیجه برسیم باید تصدی‌گری دولت در این حوزه کاهش یافته و از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم.
بهمنِ مسکن را دولت به تنهایی نمی‌تواند کنترل کند/وعده ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی تحقق پذیر است

بهمنِ مسکن را دولت به تنهایی نمی‌تواند کنترل کند/وعده ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی تحقق پذیر است

مخاطب۲۴ :علی آذری گفت‌:با اشاره به وضعیت بازار مسکن، بیان کرد: بنده از ابتدا در حوزه مسکن یک نظری داشتم. از نظر بنده حوزه مسکن مانند یک بهمنی است که با قدرت در حال پایین آمدن از کوه بوده و هر لحظه یک تکه‌ای به آن اضافه شده و قدرت تخریب آن هر لحظه بیشتر می‌شود. این بهمن را تنها یک فرد یا یک دولت نمی‌تواند کنترل کند.

باید یک کارگروه مشارکتی برای ساخت مسکن شکل بگیرد

وی اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی که بر سر راه ساخت مسکن وجود دارد بحث تامین مالی است. مسئله ما این بوده که اگر قرار است وعده رئیس‌جمهور برای ساخت چهار میلیون واحد مسکونی عملیاتی شود باید یک کارگروه مشارکتی برای تحقق این وعده شکل بگیرد. در حوزه ساخت مسکن اگر می‌خواهیم نتیجه بگیریم باید تصدی‌گری و مداخله‌گری دولت کاهش پیدا کند.

نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برای ساخت مسکن باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود. باید از ظرفیت حوزه‌های روستایی نیز استفاده شود. در بخش روستایی کافی است اصلاحاتی در طرح‌های هادی انجام دهیم و خود مردم برای ساخت مسکن پای کار بیایند. باید تسهیلات مناسب در اختیار مردم قرار گرفته و مردم خودشان مسکن مورد نیاز خود را بسازند.

نگاه به مسکن در حوزه روستایی باید متفاوت از کلانشهر‌ها باشد

وی تاکید کرد: برای تحقق وعده ساخت چهار میلیون واحد مسکونی باید نقش تصدی‌گری دولت کاهش پیدا کند. زمان نیز روبه اتمام است. ما از ساخت چهار میلیون واحد مسکونی سخن گفتیم یعنی سالانه یک میلیون واحد مسکونی تا پایان عمر دولت باید ساخته شود. از طرف دیگر باید از ظرفیت سازندگان بزرگ در شهر‌ها نیز استفاده شود. از سوی دیگر باید یک تقسیم بندی صورت گیرد. نگاه به مسکن در تهران با نگاه به مسکن در شهر‌های کوچک و روستا‌ها باید فرق کند.

وی افزود: نباید وعده ساخت چهار میلیون واحد مسکونی را با یک نگاه دنبال کرد. بنده معتقد هستم که دولت می‌تواند وعده ساخت چهار میلیون واحد مسکونی را محقق کند، اما به شرطی که از مشارکت مردمی استفاده کند. از ظرفیت سازندگان به نام و خوشنام استفاده شود. با این ساز وکار می‌توان دست به دست هم داد و بهمن مسکن را کنترل کرد.

 
برچسب ها: مسکن
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.