کد خبر: ۱۶۰۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸

پیام نخست وزیر ارمنستان به رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور ایران

نخست وزیر ارمنستان در پیام تبریک به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ریاست جمهوری ایران به مناسبت عید سعید فطر از تداوم روابط دوستانه بین دو کشور همسایه سخن گفت.
پیام نخست وزیر ارمنستان به رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور ایران

پیام نخست وزیر ارمنستان به رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور ایران

مخاطب۲۴ : «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را به آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

به گزارش «رادیو ارمنستان» در پیام پاشینیان خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران آمده است: «فرا رسیدن عید سعید فطر را که نماد پایان تهذیب نفس و روزه داری است به شما و ملت دوست جمهوری اسلامی ایران تبریک می‌گویم. دولت و مردم ارمنستان برای روابط گرم ارمنستان و ایران با قدمت هزاران ساله ارزش زیادی قائل هستند. آینده به نفع مردم و ثبات منطقه است.»

 

در بخشی از پیام نخست وزیر ارمنستان به آیت الله رئیسی نیز آمده است، عید سعید فطر را به شما صمیمانه تبریک می‌گویم. صمیمانه امیدوارم که به دلیل اراده سیاسی و مشارکت پایدار شاهد گسترش همکاری‌های دو کشور در راستای رفاه مردم ارمنستان، ایران و امنیت منطقه باشیم. با استفاده از این فرصت، موفقیت‌های جدید و صلح پایدار را برای ملت ایران آرزومندم.»

اخیرا نیز رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با پاشینیان با تاکید برحمایت از تمامیت ارضی و حق حاکمیت همه کشور‌ها گفت: «حفظ ژئوپلتیک منطقه از جمله مرز‌های بین المللی، احترام به حاکمیت ملی کشور‌ها و تقویت زیرساخت‌های ارتباطاتی بین منطقه‌ای مورد تاکید و توجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان سیاست‌های اصولی است.»

رئیسی با ابراز حمایت کشورمان از گسترش همکاری‌های دو و چندجانبه در حوزه‌های انرژی و حمل و نقل، خاطرنشان کرد: «این همکاری‌ها موجب تقویت صلح و ثبات و رونق اقتصادی و تجاری در منطقه می‌شود»|فارس 

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت