کد خبر: ۱۶۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸

ادعای یک مقام صهیونیست در رابطه با توافق تهران و ریاض

رییس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با ادعای این که عربستان برای حل مسئله یمن روابطش با ایران را ازسرگرفته است، روابط تهران-مسکو را نگران‌کننده تلقی کرد.
ادعای یک مقام صهیونیست در رابطه با توافق تهران و ریاض

ادعای یک مقام صهیونیست در رابطه با توافق تهران و ریاض

مخاطب۲۴ : تزاچی هانگبی، رییس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به شبکه تلویزیونی کان این رژیم گفت که «علیرغم هم‌گرایی عربستان سعودی و ایران، شرایط برای عربستان سعودی بیش از پیش مهیا است.»

به گزارش شبکه المیادین، هانگبی درباره هدفی که عربستان در زمینه ازسرگیری روابط با ایران دنبال می‌کند، مدعی شد: سعودی‌ها می‌خواهند مسئله یمن را حل کنند و بهای آن مشروعیت دادن به ایران است و این به ضرر ما نیست.

 

آمریکا، متحد اصلی آن در منطقه، یعنی رژیم اسراییل و برخی کشور‌های عربی مدعی هستند که ایران با حمایت از انصارالله یمن (حوثی‌ها)، به درگیری‌ها در آن دامن زده است.

این در حالی است که ایران بار‌ها با رد این ادعا، در چارچوب‌های مختلف دیپلماسی بین‌المللی و منطقه‌ای بر ضرورت پایان دادن هر چه سریع‌تر به بحران یمن تاکید کرده و آمادگی خود را برای کمک به اجرای ابتکارات جهت برقراری صلح اعلام کرده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چند روز پیش با ادعای این که «کسانی که با ایران شریک می‌شوند، با بدبختی شراکت می‌کنند»، در این باره مدعی شده بود که این ازسرگیری روابط بیشتر به تمایل برای تنش‌زدایی و از میان برداشتن مشکلات دیرین یمن بازمی‌گردد و «سران عربستان سعودی درخصوص اینکه چه کسی دشمن‌شان است و نه دوست‌شان، دچار توهم نیستند.»

ایران و عربستان سعودی که از سال ۲۰۱۶ روابط دیپلماتیک‌شان قطع شده بود، در ماه گذشته با میانجیگری چین توافق کردند که روابط دوجانبه را از سر بگیرند.

تا کنون وزرای امور خارجه دو کشور در پکن درباره آینده روابط دو کشور و بازگشایی سفارت‌خانه‌ها گفتگو کرده‌اند و دعوت متقابل برای سفر مقامات بلندپایه طرفین به پایتخت‌ها انجام شده است.

تحلیل‌گران در مدت اخیر در گزارش‌های متعددی به اهمیت این توافق در تنش‌زدایی از منطقه و کمک به صلح و ثبات آن اشاره کرده‌اند.

رییس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ادامه گفت‌وگویش درباره روابط ایران و روسیه گفت: نمی‌خواهم خیال‌بافی کنم. روابط میان ایران و روسیه بسیار نگران‌کننده است.

او مدعی شد: ایران از روسیه درخواست خواهد کرد که توانمندی‌هایشان را برای آسیب رساندن به اسراییل تقویت کند. ما در حال گفتگو با روس‌ها در این باره هستیم.|ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر