کد خبر: ۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰
قائم مقام وزیر کشور:

وزیر کشور با رهبری دیدار کرد/۱۴۷ نفر می‌توانند به رد صلاحیت‌ خود اعتراض کنند

قائم مقام و سخنگوی وزارت کشور گفت: فقط 147 نفر می‌توانند تقاضای تجدیدنظرخواهی به رد صلاحیت‌ها را داشته باشند.
src="/files/fa/news/ont-size: 13px; line-height: 22px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);" align="justify">حسینعلی امیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص اینکه نتایج بررسی صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان هنوز به برخی اعلام نشده است، عنوان کرد: نتایج به تدریج اعلام می‌شود ممکن است کد ملی و سایر مشخصات برخی ناخوانا یا ناقص باشد و این کار قدری طول بکشد.

او در پاسخ به این سوال که آیا امکان تغییر نتایج وجود دارد، گفت: قانون مسیر کار را مشخص کرده است آنها که در مراحل قبل تایید صلاحیت شدند و الان توسط شورای نگهبان رد شدند می‌توانند تقاضای تجدیدنظرخواهی داشته باشند که البته تعداد این عده محدود به  ۱۴۷ نفر است برای اعتراض سایر افراد راه مسدود است.

قائم مقام و سخنگوی وزارت کشور تاکید کرد: در جریان بررسی صلاحیت‌ها، ما مشورت‌های لازم را به عنوان نظر دولت به شورای نگهبان ارائه کردیم. آنها هم می‌توانند بپذیرند یا نپذیرند ما در مشورت‌های خود به شورای نگهبان تاثیر رد و تایید صلاحیت‌ها بر مسائل سیاسی و اجتماعی کشور را مطرح کردیم و نهایتا تصمیم این شورای چیزی است که امروز می‌بینیم.

او افزود: وزرات کشور به عنوان عضوی از دولت تلاش کرد مشورت‌های لازم را با شورای نگهبان داشته باشد، مکاتبات لازم هم انجام شد و ما طی جلسات متعددی در شورای نگهبان حاضر شدیم و در نهایت محصول کار نتایجی بود که دیروز اعلام شد.

امیری با تاکید بر اینکه نظر وزارت کشور به شورای نگهبان صرفا مشورتی بوده است، خاطرنشان کرد: شورای نگهبان ناظر کلیه مراحل انتخابات است از این به بعد اگر کسی صحبتی دارد باید با خود اعضای شورای نگهبان صحبت کند.

سخنگوی وزارت کشور در مورد دیدار وزیر کشور با رهبری گفت: در جریان جزئیات بحث‌های وزیر کشور و رهبری نیستم، اما نفس این دیدار کاملا متعارف بوده و عجیب نیست و در راستای ملاقات دوره‌ای با رهبری تعریف می‌شود و با توجه به اینکه در آستانه انتخابات قرار داریم، طبیعتا مباحث انتخاباتی هم در آن مطرح شده است.


ایلنا/

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر