کد خبر: ۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰
قائم مقام وزیر کشور:

وزیر کشور با رهبری دیدار کرد/۱۴۷ نفر می‌توانند به رد صلاحیت‌ خود اعتراض کنند

قائم مقام و سخنگوی وزارت کشور گفت: فقط 147 نفر می‌توانند تقاضای تجدیدنظرخواهی به رد صلاحیت‌ها را داشته باشند.
src="/files/fa/news/ont-size: 13px; line-height: 22px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);" align="justify">حسینعلی امیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص اینکه نتایج بررسی صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان هنوز به برخی اعلام نشده است، عنوان کرد: نتایج به تدریج اعلام می‌شود ممکن است کد ملی و سایر مشخصات برخی ناخوانا یا ناقص باشد و این کار قدری طول بکشد.

او در پاسخ به این سوال که آیا امکان تغییر نتایج وجود دارد، گفت: قانون مسیر کار را مشخص کرده است آنها که در مراحل قبل تایید صلاحیت شدند و الان توسط شورای نگهبان رد شدند می‌توانند تقاضای تجدیدنظرخواهی داشته باشند که البته تعداد این عده محدود به  ۱۴۷ نفر است برای اعتراض سایر افراد راه مسدود است.

قائم مقام و سخنگوی وزارت کشور تاکید کرد: در جریان بررسی صلاحیت‌ها، ما مشورت‌های لازم را به عنوان نظر دولت به شورای نگهبان ارائه کردیم. آنها هم می‌توانند بپذیرند یا نپذیرند ما در مشورت‌های خود به شورای نگهبان تاثیر رد و تایید صلاحیت‌ها بر مسائل سیاسی و اجتماعی کشور را مطرح کردیم و نهایتا تصمیم این شورای چیزی است که امروز می‌بینیم.

او افزود: وزرات کشور به عنوان عضوی از دولت تلاش کرد مشورت‌های لازم را با شورای نگهبان داشته باشد، مکاتبات لازم هم انجام شد و ما طی جلسات متعددی در شورای نگهبان حاضر شدیم و در نهایت محصول کار نتایجی بود که دیروز اعلام شد.

امیری با تاکید بر اینکه نظر وزارت کشور به شورای نگهبان صرفا مشورتی بوده است، خاطرنشان کرد: شورای نگهبان ناظر کلیه مراحل انتخابات است از این به بعد اگر کسی صحبتی دارد باید با خود اعضای شورای نگهبان صحبت کند.

سخنگوی وزارت کشور در مورد دیدار وزیر کشور با رهبری گفت: در جریان جزئیات بحث‌های وزیر کشور و رهبری نیستم، اما نفس این دیدار کاملا متعارف بوده و عجیب نیست و در راستای ملاقات دوره‌ای با رهبری تعریف می‌شود و با توجه به اینکه در آستانه انتخابات قرار داریم، طبیعتا مباحث انتخاباتی هم در آن مطرح شده است.


ایلنا/

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر