کد خبر: ۱۵۸۷۷
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۵

بازدید سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان از مجتمع مس سرچشمه

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان به همراه دکتر علی رستمی مدیر عامل شرکت مس از مجتمع مس سرچشمه و روند فعالیت آن بازدید کرد.
بازدید سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان از مجتمع مس سرچشمه

بازدید سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان از مجتمع مس سرچشمه

به گزارش مخاطب24 به نقل از مس پرس با حضور دکتر علی رستمی مدیر عامل شرکت ملی مس،  بهروز رحمتی معاون توسعه و اکتشافات حسین محمودی مدیر مجتمع مس شهر بابک،  دکتر امیر حسن‌زاده سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان  سه‌شنبه 8 فروردین ماه از مجتمع مس سرچشمه بازدید کرد.

در جریان این بازدید که علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران و معاون وی نیز حضور داشتند، دیداری با کارکنان این مجموعه معدنی و صنعتی نیز انجام شد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با اشاره به نامگذاری سال 1402 با عنوان "مهار تورم، رشد تولید" بر لزوم راه‌اندازی صنایع پایین دستی مس در راستای کمک به تولید و اشتغال تاکید کرد.
امیر حسن‌زاده افزود: تامین نیازمندی‌های مجتمع معدنی و صنعتی مس سرچشمه از توان داخل استان و آموزش نیروهای متخصص نیز باید مدنظر قرار گیرد.
گفتنی است سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری با همراهی مدیرعامل شرکت مس و دکتر زهدی رئیس مرکز تحقیقات استان از مرکز آموزش کشاورزی باغین نیز بازدید بعمل آوردند.
هدف از این بازدید، بررسی ظرفیت ها و فعال شدن مرکز  با مشارکت شرکت مس و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان عنوان شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر
برخی از ویلا‌های لوکس اطراف تهران که پیش‌تر روزانه میلیاردی اجاره داده می‌شدند، در ۱۳ فروردین با نرخ‌های چندین برابر اجاره رفتند. با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، بیشتر ویلا‌ها رزرو شدند، اما پس از ۱۵ فروردین، نرخ‌ها به شدت افت می‌کند
سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه
رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال برخورد‌های سختگیرانه با تخلفات حادثه‌ساز در ایام بازگشت مسافران نوروزی خبر داد.
ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد
سیستم پیشرفته و جدیدی بر روی ناوگان F-۱۵ نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا نصب خواهد شد تا مقاومت بیشتری داشته باشند.
امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است
رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با امیر کویت تاکید کرد: در زمینه موضوع رفع تنش‌ها نیز جمهوری اسلامی ایران صرفا بر اساس حق و انصاف عمل خواهد کرد و نه پا را از مسیر انصاف فراتر خواهد گذاشت و نه چیزی فراتر از انصاف و عدالت را خواهد پذیرفت.
آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است
مقام‌های آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند که دونالد ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای است.
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
برگزیده
دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند به شبکه بانکی ابلاغ شد
بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند در سال ۱۴۰۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.
تغییرات نرخ سود بین‌بانکی تغییرات نرخ سود بین‌بانکی
میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر (۲۹ اسفندماه ۱۴۰۳) از ۲۳.۹۵ درصد به ۲۳.۹۶ درصد در هفته منتهی به پنچشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ رسید
خودروی فضایی چینی به تهران رسید خودروی فضایی چینی به تهران رسید
پس از مدت‌ها که خبر‌هایی از حضور اوتار در ایران مطرح می‌شد، سرانجام خودروی فضایی چین با نام اوتار ۱۱ با بی‌ام اسپیس به ایران آمد.
صفحه خبر بالای تصاویر