کد خبر: ۱۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۶
رئیس سازمان بورس گفت:

تخصیص منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه

رئیس سازمان بورس گفت:تخصیص منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه در دست اجرا است و ۲۰۰ میلیون دلار معادل ۵ هزار میلیارد تومان به بازار تزریق می‌شود.
رئیس سازمان بورس گفت:تخصیص منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه ، رئیس سازمان بورس گفت:تخصیص منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه در دست اجرا است و ۲۰۰ میلیون دلار معادل ۵ هزار میلیارد تومان به بازار تزریق می‌شود.
تخصیص منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه

به گزارش مخاطب24  به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محمدعلی دهقان‌دهنوی - رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در برنامه تیتر امشب گفت: مصوبات سه شنبه به بازار ثبات می‌دهد. بر اساس مصوبات جدید شرکت‌های سرمایه گذاری باید در دوره‌های رکود از سرمایه گذاری خود حمایت کنند.

وی افزود: هر خرید و فروش در بازار مشمول مالیات است که مجموع آن در سال، قابل توجه است. پیشنهاد شده ۸۰ درصد از این مبلغ به حساب تثبیت بازار واریز شود.

دهقان دهنوی با بیان اینکه هدف تقویت بازار در جریان مستمر است و این شروع اولیه است، گفت: در مصوبه‌ای مقرر شد یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار اختصاص داده شود، لذا مقرر شد بانک مرکزی معادل ریالی ۲۰۰ میلیون دلار برای واریز به صندوق تثبیت بازار کارسازی کند.
وی افزود: امیدوار هستیم مجموع منابع بیشتری را در روز‌های آینده با استمرار بهتری ارائه دهیم.

محمدعلی دهقان‌دهنوی گفت: با این مصوبات منابع جدیدی برای تقاضا‌های جدید در بازار اتخاذ می‌شود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هدف رونق بازار سرمایه است حتی اقامت پنج ساله برای کسانی که در بازار سرمایه سرمایه گذاری می‌کنند؛ مصوب شده است. هدف این است که سرمایه گذاری خارجی را در کشور تقویت کنیم.

وی افزود: این کار در راستای تقویت اعتماد سرمایه گذاران و مسئولیت پذیری در بازار سرمایه است.

وی افزود: مقرر شده ۸۰ درصد مالیات حاصل از نقل و انتقال سهام در سال ۱۴۰۰ به عنوان آورده دولت در حساب صندوق تثبیت بازار وارد شود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: قرار شد که این مبلغ به جای واریز به خزانه همان آورده دولت محسوب شود.
دهقان‌دهنوی گفت: شرکت‌هایی که نسبت به خرید سهام خود و یا زیرمجموعه‌های خودشان در جهت حمایت از بازار اقدام می‌کنند، تا مبلغی به عنوان امهال مالیاتی به مدت یک سال برای آن‌ها منظور می‌شود.

وی افزود: هر چه رونق در بازار سرمایه بیشتر شود برای دولت هم از لحاظ درآمدی مفید است.

رئیس سازمان بورس گفت: تخصیص منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه در دست اجرا است و ۲۰۰ میلیون دلار معادل ۵ هزار میلیارد تومان به بازار تزریق می‌شود.

سرمایه گذاری بانک‌ها بدون بنگاه داری

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: بانک‌ها باید بدون وارد شدن در بنگاه داری، وارد سرمایه گذاری شوند و این می‌تواند بازار سرمایه را با رونق مواجه کند و این سرمایه گذاری مورد تمایل بانک‌ها هم هست و انگیزه بانک‌ها را دو برابر می‌کند.

دهقان‌دهنوی افزود: از بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به دلیل علاقه مندی به سرمایه گذاری در بازار سرمایه و حمایت از سهامی که متعلق به آن‌ها و زیرمجموعه‌هایشان بود، درخواست داشتیم که وارد بازار سرمایه شوند، ولی موانعی بود، اما با این مصوبات، موانع و جرایم رفع شده است.

وی افزود: نباید صندوق‌ها و بانک‌ها در بورس وارد بنگاه داری شوند. پیشنهاد شده امکان سرمایه گذاری صندوق توسعه ملی در بازار سرمایه فراهم شود. بازار سرمایه داخلی که محل حضور بزرگترین و شفاف‌ترین شرکت‌های اقتصادی کشور است، می‌تواند مشمول سرمایه گذاری صندوق توسعه ملی شود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: با تضمین دولت اوراق مشارکتی هم مشوق خوبی است. به صندوق تثبیت بازار و صندوق توسعه بازار اجازه داده شد تا سقف ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق بدهی با ضمانت دولت منتشر کنند.

رئیس سازمان بورس گفت: مردم انتظار ندارند چیزی که از دولت خریده اند ضرر کنند. کسانی که صندوق قابل معامله پالایش یکم یا ETF را از دولت خریداری کردند به دلیل نوسانات بازار متحمل زیان شدند. از دولت تقاضا کردیم تا واحد‌های جدید یا سهام قابل واگذاری به آن‌ها داده شود؛ لذا مقرر شد زیان این دسته از افراد جبران شود.

دهقان‌دهنوی گفت: بازار سرمایه در برخی مواقع دوره رونق را طی می‌کند و این به موارد متعددی بستگی دارد. منطقی نیست بدون آموزش وارد بازار سهام شویم. مردم باید یاد بگیرند که پس انداز اضافی خود را به بازار سرمایه بیاورند نه اینکه منزل یا خودروی خود را بفروشند و وارد بازار شوند.


سرویس اقتصادی


captcha
اخبار داغ
پیام احساسی رونالدو برای خداحافظی مسی + عکس پیام احساسی رونالدو برای خداحافظی مسی + عکس
کریستیانو رونالدو به خداحافظی لیونل مسی از بازی‌های ملی واکنش نشان داد.
زاکانی: طرح «تورم صفر» اثر مستقیم در زندگی مردم دارد + فیلم زاکانی: طرح «تورم صفر» اثر مستقیم در زندگی مردم دارد + فیلم
علیرضا زاکانی با تشریح جزئیات طرح تثبیت قیمت کالاهای اساسی «تورم صفر» گفت بخشی از کالاها از طریق واردات و بخشی با خرید مستقیم از تولیدکنندگان داخلی تأمین شده و هدف طرح، شکستن حباب قیمتی و کاهش فشار معیشتی بر مردم است.
جواب ترامپ به یک شایعه درباره طاعون روسیه جواب ترامپ به یک شایعه درباره طاعون روسیه
ترامپ در پاسخ به این سوال که طاعون در روسیه یک سلاح بیولوژیک است؟ گفت که ما چنین فکری نمی‌کنیم.
احضار سفیر ایران در فرانسه! احضار سفیر ایران در فرانسه!
سخنگوی وزارت امور خارجه کشور ادعا کرد که اقدام تهران در احضار سفیر فرانسه در تاریخ ۶ اکتبر، بی‌اساس بوده است.
فوری:صدای انفجار در شمال اسرائیل؛ جنگ شد؟ فوری:صدای انفجار در شمال اسرائیل؛ جنگ شد؟
منابع عبری از شنیده شدن صدای انفجاری مهیب در حیفا واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
دریاچه گتزوئیل در جاده اهواز-آبادان+جزئیات دریاچه گتزوئیل در جاده اهواز-آبادان+جزئیات
انتشار تصاویری از تجمع گازوئیل و ترافیک در جاده آبادان - اهواز در فضای مجازی، نگرانی‌هایی ایجاد کرد که مسئولان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خوزستان جزئیات مهار این حادثه را تشریح کردند
سوابق مهرداد اخلاقی کتابچی وزیر پیشنهادی دفاع سوابق مهرداد اخلاقی کتابچی وزیر پیشنهادی دفاع
پزشکیان در نامه‌ای به محمد باقر قالیباف رئیس‌ مجلس شورای اسلامی، مهرداد اخلاقی را برای تصدی وزارت‌ دفاع به مجلس معرفی کرد.
برگزیده
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.