کد خبر: ۱۵۸۴۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۵

تکلیف مالکیت استقلال و پرسپولیس مشخص شد

بالاخره تکلیف مالکیت استقلال و پرسپولیس مشخص شد و مالکیت هر یک از این دو باشگاه به دو وازتخانه متفاوت سپرده شد.
تکلیف مالکیت استقلال و پرسپولیس مشخص شد

تکلیف مالکیت استقلال و پرسپولیس مشخص شد

مخاطب۲۴ : همواره در فوتبال ایران صحبت‌های زیادی درباره مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس وجود داشته و طی دو سال اخیر این بحث‌ها و جنجال‌ها به دلیل اتفاقاتی که رخ داد به اوج رسید. این موضوع با حذف سال گذشته استقلال و پرسپولیس از رقابت‎‌های لیگ قهرمانان آسیا به یک بحران تبدیل شد و پس از حذف دوباره استقلال هیچ راهی پیش روی مسئولان باقی نماند جز اینکه هرچه زوتر تکلیف مالکیت این دو باشگاه که هر دو زیر نظر وزارت ورزش و جوانان بودند، مشخص شود.

 

در همین رابطه چند روز پیش محمد پولادگر، معاون قهرمانی وزارت ورزش، در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اینطور پاسخ داد: «قرار شد با تدابیر، مالکیت دو باشگاه پایتخت به دو وزارتخانه برسد.»

البته پولادگر به طور مشخص اشاره نکرد که کدام دو وزارتخانه قرار است مالکیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را برای برون‌رفت از بحران برعهده بگیرند، اما طبق آخرین پیگیر‌ی‌ها و اخبار موثقی که در این زمینه وجود دارد، در جلسه روز دوشنبه مباحثی مطرح شده مبنی بر اینکه برای جداسازی مالکیت دو باشگاه، ریاست مجمع باشگاه استقلال در اختیار وزارت اقتصاد قرار گرفته و ریاست مجمع باشگاه پرسپولیس هم به وزارت ورزش و جوانان سپرده شده است. در این جلسه بارگذاری مدارک مالکیت دو باشگاه نیز انجام شده است.

در همین راستا باشگاه استقلال وزیر اقتصاد و دارایی را به عنوان رئیس مجمع خود معرفی کرده و این مسئولیت در باشگاه پرسپولیس هم برعهده وزیر ورزش و جوانان گذاشته شده است.

البته گفتنی است که به دلیل ارائه سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در فرابورس، با وجود اینکه مالکیت دو باشگاه به وزارت ورزش و جوانان و وزارت اقتصاد و دارایی سپرده شده، هر دو وزارتخانه زیر نظارت سازمان خصوصی‌سازی باید فعالیت‌هایشان را دنبال کنند.|ورزش سه 

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر