کد خبر: ۱۵۸۴۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹

دستگیری تعدادی از عناصر گروهک جیش الظلم ‌

کشف مقادیری سلاح و دستگیری تعدادی از عناصر گروهک جیش الظلم
دستگیری تعدادی از عناصر گروهک جیش الظلم ‌

دستگیری تعدادی از عناصر گروهک جیش الظلم ‌

مخاطب۲۴ :‌ قرارگاه قدس جنوب شرق در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: رزمندگان قرارگاه قدس جنوب شرق در روز‌های گذشته طی یک سلسله اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی موفق به انهدام باند‌های اشرار و گروهک‌های تروریستی جیش الظلم شدند.

به گزارش روابط عمومی و تبلیغات قرارگاه قدس جنوب شرق؛ نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان موفق به ضربه زدن به یکی از باند‌های مهم سلاح و مهمات در جنوب شرق شدند که از این باند تعداد ۱۵۴ قبضه سلاح جنگی و مقادیر متنابهی مهمات کشف و ضبط شد و تعداد ۲ نفر از افراد شاخص این باند دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند.

این اطلاعیه می‌افزاید: در همین رابطه سربازان گمنام امام زمان (عج) نیز یکی دیگر از شبکه‌های قاچاق سلاح جنگی به داخل کشور را منهدم و تعداد ۷۰ قبضه سلاح از این باند کشف کرد و ۲ نفر از اعضای باند در این رابطه دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند.

این اطلاعیه می‌افزاید: همچنین رزمندگان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان تعداد ۲ نفر از اعضای گروهک تروریستی جیش الظلم را که قصد ورود به کشور را داشتند، دستگیر و به مقامات قضایی تحویل دادند.|ایرنا

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اندی بازداشت شد اندی بازداشت شد
اندی، خواننده مشهور ایرانی‌تبار، در جریان ناآرامی‌های لس‌آنجلس توسط گارد ملی آمریکا بازداشت شد.
بزرگ‌ترین جام تاریخ برای کریستیانو رونالدو بزرگ‌ترین جام تاریخ برای کریستیانو رونالدو
کمتر کسی می‌تواند ادعا کند رونالدو قطعا بدون فتح جام جهانی بازنشسته خواهد شد.
خشونت جنسیتی در جامعه‌ای محروم و ملتهب خشونت جنسیتی در جامعه‌ای محروم و ملتهب
عباس نعیمی، جامعه‌شناس و مدیر گروه جامعه شناسی حقوق انجمن جامعه‌شناسی ایران در واکنش به قتل الهه حسین‌نژاد گفت: این جنایت بازتابی از خشونت ساختاری، فرسایش سرمایه اجتماعی و تحقیر سیستماتیک شهروندان در بستر نابرابری‌های جنسیتی و اقتصادی است.
پرتقال قهرمان لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۵ شد پرتقال قهرمان لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۵ شد
فینال لیگ ملتهای یوفا در آلیانز آره‌نا به یک ‏ماراتون جذاب و نفس‌گیر تبدیل شد، در این ماراتون جذاب که بین اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملتهای یوفا پیگیری می شد، ‏پرتغال در ضربات پنالتی موفق به پیروزی شده و جام قهرمانی را ‏بالای سر بردند.‏
شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی
حمید درخشان، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران، در واکنش به دستمزد‌های نجومی بازیکنان فعلی، از خاطرات گذشته خود گفت.
سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنانی که به طور مرتب مسواک نمی‌زنند و از نخ دندان استفاده نمی‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به میگرن و فیبرومیالژیا هستند.
جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
علی فرهادی با بیان اینکه حداقل مدرک تحصیلی برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کارشناسی و حداکثر کارشناسی ارشد است گفت: آن دسته از افرادی که مدرک دکترا دارند می‌توانند با مدرک کارشناسی ارشدشان در این آزمون شرکت کنند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر