کد خبر: ۱۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۹

رستم قاسمی برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسما اعلام کاندیداتوری کرد.

وزیر نفت دولت دهم ضمن اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم تاکید کرد: بزودی تیم همکار (کابینه) خود را معرفی خواهد کرد تا مردم بتوانند راحت تر در خصوص او تصمیم بگیرند
رستم قاسمی برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسما اعلام کاندیداتوری کرد. وزیر نفت دولت دهم ضمن اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم تاکید کرد: بزودی تیم همکار (کابینه) خود را معرفی خواهد کرد تا مردم بتوانند راحت تر در خصوص او تصمیم بگیرند.

وزیر نفت دولت دهم ضمن اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم تاکید کرد: بزودی تیم همکار (کابینه) خود را معرفی خواهد کرد تا مردم بتوانند راحت تر در خصوص او تصمیم بگیرند؛ کابینه ای که 50 درصد آن را جوانان تشکیل خواهند داد.

به گزارش «تابناک»، رستم قاسمی وزیر نفت دولت دهم صبح امروز (سه شنبه ۷ اریبهشت‌ماه) طی نشست خبری با اصحاب رسانه برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسما اعلام کاندیداتوری کرد.

رستم قاسمی برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسما اعلام کاندیداتوری کرد.

وی در این نشست در پاسخ به این پرسش «تابناک» مبنی بر اینکه آیا امکان دارد از الان کابینه و معاون اول خود را از به مردم معرفی کنید، اظهار داشت: برای معرفی کابینه زود است و باید جلوتر برویم ولی تیم همکار خود را بزودی به مردم معرفی می کنم. حداقل پنجاه درصد همکاران من از جوانان خواهند بود.

قاسمی درباره برنامه خود برای مقابله با آسیب های اجتماعی، خاطرنشان کرد: ریشه اصلی آسیب های اجتماعی ، مسایل اقتصادی است که با حل مشکلات اقتصادی می توان بخش قابل توجهی از آسیب های اجتماعی را حل کرد.

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در ادامه در پاسخ به  انتقادی درباره حضور نظامیان در انتخابات، گفت: به لحاظ قانونی نظامیان می توانند در انتخابات شرکت کنند. در قانون انتخابات ریاست جمهوری نیازی به استعفا از ساختار نظامی وجود ندارد. بسیاری از روسای جمهوری کشورهای مختلف در دوره بحران نظامی بوده اند. ۳۱ رییس جمهور آمریکا نظامی بوده اند. در روسیه سال ها شاهد حضور پوتین هستیم که فردی نظامی و امنیتی است. افتخارم این است که عضو سپاه هستم. بعد جنگ ، عمرم را در اقتصاد، آبادانی و سازندگی کشور گذرانده و در بسیاری از پروژه های زیربنایی کشور حضور داشته ام. من فکر می کنم با تفکر مهندسی می توان مشکلات کشور را حل کرد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره عملیاتی ترین برنامه خود برای ریل گذاری اقتصادی، تصریح کرد: امروز کیک اقتصادی ایران در رده صدم در دنیا هستیم. درآمد سرانه ما تناسبی با امکانات کشور ندارد. فاصله عرضه و تقاضا در عرصه مسکن خیلی زیاد شده است ولی ساخت یک میلیون مسکن در سال می تواند اشتغال و رونق اقتصادی ایجاد کند. باید نظام بانکداری را تغییر دهیم. متاسفانه بورس که می توانست امید در بازار سرمایه باشد، به ناامیدی مردم تبدیل شده است. احیای بورس می تواند موجب رونق اقتصادی شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان اجماع درباره رییسی وجود دارد، گفت: در مجموعه اردوگاه انقلابیون نیاز به اجماع است و اجماع را باید به زمان خود بسپاریم. دو ماه پیش با رییسی ملاقات داشته ام و آنجا گفتند برنامه ای برای حضور ندارد و از برنامه جدید ایشان اطلاعی ندارم. من برنامه دومی برای کنار رفتن به نفع کسی ندارم.

وی درباره موضع خود نسبت به مذاکراتش وین، تصریح کرد: جمهوری اسلامی همیشه دنبال تنش زدایی بوده است. به جز رژیم صهیونیستی با همه کشورها اهل تعامل هستیم. ما مسیر طولانی از مذاکره را انجام دادیم. با وجود همه انتقادها به برجام، این توافق بین المللی  امضا شد اما در دوره اجرای برجام شاهد تحریم های جدیدی علیه کشورمان بودیم در حالیکه ایران همواره به تعهدات خود عمل کرد. آمریکا بدون هیچ بهانه ای از برجام خارج شد و یکبار دیگر بی اعتمادی خود را به اثبات رساندند و تحریم های حداکثری را دوباره اعمال کردند. جو بایدن اساسا مبتکر تحریم ها و موافق برجام است. آمریکا باید بدون قید و شرط به برجام بازگردد. من اگر انتخاب شوم، خودم فرمان مذاکره را بدست می گیرم و با اقتدار مذاکره می کنم.

قاسمی درباره برنامه خود در حوزه سیاست خارجی عنوان کرد: روابط با همسایگان می تواند جز مزیدهای همه باشد، اگر تنها ۵ درصد از تراز مالی کشورهای منطقه و همسایه وارد کشور ما شود می تواند تحول عظیمی در حوزه اقتصاد ایجاد کند، باید با کشورهای همسایه روابط خوبی برقرار کنیم با کشور قطر برداشتن ویزا بین ایران و قطر را پیگیری و به نتیجه رساندیم.

 این کاندیدای ریاست جمهوری گفت:در دوران تحریم با چین، روسیه افریقا و آمریکای لاتین ارتباطات خوبی داشتیم اگر آمریکایی ها هم اعتماد مردم ایران را جلب کنند مانعی برای مذاکره وجود ندارد.

 رستم قاسمی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه با توجه به سابقه جدی شما در حوزه نفت و انرژی در دو دولت و حتی پس از آن؛ آقای ظریف در فایل صوتی مدعی شدند که بعد از تصویب قطعنانه ۱۹۲۱ و تحریم نفت ایران، دولت وقت بی توجهی کرده و فهم لازم برای جلوگیری از کاهش فروش نفت را نداشته است گفت: یک دوره ای تحریم در سالهای ۹۰ _۹۱ را داشتیم من در وزارت نفت بودم، اما بعد از آن در دولت یازدهم تحریم ها ادامه داشت و برجام تصویب شد.

 وی افزود:بعد از تصویب برجام دوباره تحریم‌ها برگشت و فروش نفت کاهش یافت.

وزیر سابق نفت گفت: مدتی است که بنده در بخشی از فروش نفت کمک می کنم و در کنار وزارت نفت هستم، خودم را سرباز نظام می دانم و در همه دولت‌ها از سازندگی تا دولت فعلی هر آنچه از دستم برآمده انجام دادم گاهی خطر کردم ولی برای کمک به دولت کوتاهی نکردم.

 قاسمی با اشاره به اینکه ۵ تا ۶ میلیارد دلار در کره پول ما بلوکه شده است عنوان کرد: باید دید این منابع مالی برای چه زمانی بوده که بلوکه شده است.

 این کاندیدای ریاست جمهوری ادامه داد: بعد از برجام هیچ بشکه نفتی را صادر نکردیم پس این پول های بلوکه شده برای قبل از برجام است بعد از برجام باید این پول‌ها استفاده می شد زیرا برجام آمد تا ما بتوانیم از منابع خود استفاده کنیم اما چون یوترن بر ما حاکم است به ما اجازه داده نشد که از گردش مالی دلار استفاده کنیم.

 وی تصریح کرد: در دوره مسئولیت بنده در وزارت نفت هم تحریم بود و صادرات کاهش و افزایش داشت اما تلاش کردیم با حداکثر مسئولیت پذیری مشکلات کشور را حل کنیم.


اخبار سیاسی


آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
برگزیده
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد! وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد!
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به این سؤال که آیا «خط قرمز نهایی» آمریکا این است که «ایران حتی برای اهداف غیرنظامی نیز نباید هیچ سطحی از غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد»، گفت: «اگر شما قادر به غنی‌سازی در هر سطحی باشید، عملاً توانایی رسیدن سریع به سطح تسلیحاتی را دارید.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
صفحه خبر بالای تصاویر