کد خبر: ۱۵۷۹۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۴:۱۱

انتقاد از کره جنوبی به خاطر کمک نظامی به اوکراین!

سخنگوی کاخ کرملین با انتقاد از تصمیم کره جنوبی برای ارائه تسلیحات و کمک نظامی به اوکراین، گفت که متاسفانه سئول موضع غیردوستانه‌ای علیه مسکو اتخاذ کرده است.
انتقاد از کره جنوبی به خاطر کمک نظامی به اوکراین!

انتقاد از کره جنوبی به خاطر کمک نظامی به اوکراین!

مخاطب۲۴ : «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (چهارشنبه) تصمیم کره جنوبی برای کمک نظامی به اوکراین را به‌معنی شریک‌شدن در جنگ علیه مسکو توصیف کرد.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت: «کره جنوبی موضع غیردوستانه‌ای علیه روسیه اتخاذ کرده، زیرا سئول تصمیم گرفته تسلیحات به کی‌یف ارسال کند و این به معنای درگیر شدن در جنگ است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با هشدار درباره اینکه خطر درگیری‌های منطقه‌ای وجود دارد، توضیح داد: «کرملین معتقد است که غرب تلاش می‌کند تا کشور‌های بیشتری را وارد جنگ اوکراین کند».

سخنگوی کرملین ضمن اشاره به تصمیم رژیم کی‌یف برای فراخواندن سفیر خود از بلاروس، اظهار داشت: «اعتقاد داریم که این اقدامی تحریک‌آمیز است».

طبق این گزارش، پسکوف در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه کرملین آماده استقبال از هر اقدامی برای کاهش تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان است، گفت: «مسکو توافقات سه‌جانبه برای قره‌باغ را ضروری می‌داند، زیرا آن‌ها تنها مبنای حل‌و‌فصل تنش‌ها است».

این مقام روس با بیان اینکه ادعا‌های مربوط به طرح‌های خرابکاری روسیه در اروپا اشتباه است، تاکید کرد که غرب به‌جای توجه بیشتر به بررسی خرابکاری در خط لوله انتقال گاز «نورد استریم»، روسیه را بی‌اساس متهم می‌کند.

به نوشته اسپوتنیک، وی همچنین افزود که مبارزه با نازیسم، از جمله آنچه که در اوکراین در حال انجام شدن است، بسیار چشمگیر است.

سخنگوی کاخ کرملین روز گذشته نیز با هشدار درباره احتمال وقوع درگیری‌های منطقه‌ای در شرق آسیا، گفت که به همین دلیل لازم است ناوگان اقیانوس آرام روسیه در آمادگی جنگی کامل قرار داشته باشد.|فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر