کد خبر: ۱۵۷۷۱
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۷

شرط خروج مسکن از بن‌بست

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر می رسد اقدامات اجرایی قانونی و نظارتی می تواند ما را از بن بست مسکن نجات بدهد البته اگر واسطه ها، دلالان و کسانی که احتمالاً در برخی مسئولیت ها حضور دارند اما خودشان در حوزه مسکن کاسب هستند، بگذارند و اجازه بدهند.
شرط خروج مسکن از بن‌بست

شرط خروج مسکن از بن‌بست

مخاطب۲۴ : کیومرث سرمدی‌واله با بیان اینکه در مورد مشکل مسکن ملی بار‌ها در صحن علنی مجلس و نیز در جلسات استان تذکرات لازم داده شده است، افزود: بنده کاری به مسائل فنی مسکن ندارم چراکه مسائل فنی در اختیار بنده نیست ضمن اینکه مسائل اجرایی هم متولی خودش را دارد، اما از جایگاه نظارتی عرض می‌کنم قصور و کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نخواهد بود.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وقتی جوان ما به علت نداشتن مسکن و اجاره مسکن بالا نمی‌تواند ازدواج کند، گناهش برگردن مسئولی است که نمی‌تواند کار کند.

وی با بیان اینکه از وزیری که افتخارش این بود در طول وزارتش یک واحد مسکن افتتاح نکرد تا مسئولی که پشت میز دولت آقای رئیسی نشسته و اساسی‌ترین برنامه دولت را جدی نگرفته، همه مسئول هستند، تصریح کرد: برای حل مشکل مسکن چند راه حل وجود دارد که به نظر می‌رسد اقدامات اجرایی قانونی و نظارتی می‌تواند ما را از بن بست مسکن نجات بدهد البته اگر واسطه ها، دلالان و کسانی که احتمالاً در برخی مسئولیت‌ها حضور دارند، اما خودشان در حوزه مسکن کاسب هستند، بگذارند و اجازه بدهند.

سرمدی‌واله خاطرنشان کرد: با اجرای دقیق قانون مالیات بر عایدی سرمایه و اصلاح نظام فشل موجود بانکی و بعد ساخت مسکن می‌توانیم از این بن بست تاریخی بگذریم.

وی در ادامه از تخصیص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای کمک به حل مشکل آب شرب اسدآباد خبر داد و یادآور شد: با پیگیری‌های ویژه انجام شده در تخصیص ۱۰ میلیارد تومان برای کمک به حل مشکل آب شرب اسدآباد روز گذشته این اعتبار واریز و به شهرستان ابلاغ شد.|ایسنا 

برچسب ها: مسکن مجلس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر