کد خبر: ۱۵۷۴۵
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱

سازمان هوشمند: ذی نفعان آگاه، مشتریان راضی

در دنیای فناوری محور امروز، تمامی فرایندها، برنامه ها، عملکردها، افکار و اندیشه‌های سازمان‌هایی که به برتری رقابتی معقتدند، درحال تغییر است.
سازمان هوشمند: ذی نفعان آگاه، مشتریان راضی

سازمان هوشمند: ذی نفعان آگاه، مشتریان راضی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :این تغییر ورفتن به سمت هوشمندی سازمان و کسب وکار، توانسته راه را برای توسعه هرچه بیشتر وبهتر، هموارتر کند. سازمان هوشمند امروز با بهره گیری از فناوری‌های نو مانند هوش مصنوعی، ذخیره‎سازی ابری، پردازش داده، علم داده و داده‎های کلان می‌تواند در توسعه کسب وکار و رسیدن به کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمد، موفق باشد.
هوشمندسازی کسب وکار همچنین به بهبود کارآیی و عملکرد، ایجاد موقعیت‎های تازه و فرصت‎های جدید کسب و کار، شناخت ریسک‎های آتی، امکان برنامه ریزی درست بر روی منابع انسانی و بهبود مدیریت ارتباط با مشتری منجر می‌شود.

در چنین شرایطی کمتر کسب وکاری هست که برای موفقیت و حفظ شرایط رقابتی خود به درجه‌ای از هوشمند سازی نیاز نداشته باشد.

هوشمندی سازمان و کسب وکار، اما نیاز به مدیریتی متحول دارد. مدیریت کسب وکارهوشمند یک مدیریت خودکار است، نه سیستمی. مدیریت فرایند کسب و کار هوشمند به سازمان‌ها کمک می‌کند تا با ایجاد خودکار خط مشی‌ها و رویه‌های خود، مرکزیت مشتری را محکم کنند. در سفرطولانی مدیریت سیستمی به مدیریت خودکار هوشمند، مدیراز پیشرفت در بهبود فرایند، تبدیل کسب وکار، اتوماسیون کاری، قوانین کسب و کار، تجزیه و تحلیل، معماری سازمانی، اینترنت و همکاری اجتماعی تکامل یافته پیروی می‌کند که به سازگاری سازمانی منجر می‌شود. شرکت سازگار به طور مداوم اهداف کسب و کار خود را به خط مشی‌ها و روش‌های عملیاتی با شفافیت، دید و کنترل کامل تقسیم می‌کند واز همه مهمتردر پاسخ به تغییرات، سریع و فعال است.

خبر شگفت آور برای هوشمندی کسب وکار این است که در آینده‌ای بسیار نزدیک، سازمان‌هایی موفق هستند که هوشمند باشند؛ چابک و نوآور و از نظر عملیاتی توان رقابت سخت را داشته باشند. آن‌ها باید بتوانند در بازار‌های متنوع اثربخشی لازم را داشته و از نیازمندی‌های متغیر ذی‌نفعان آگاه باشند. این سازمان‌های هوشمند واقعا سازمان‌هایی «آماده برای آینده» هستند و برای هر آنچه در آینده ممکن است رخ دهد، آماده‌اند.

یک سازمان هوشمند حتی دولت‌ها را مجبور می‌کند در برابر تحولات مقاومت را کنار گذاشته وهمسو شوند. در انقلاب دیجیتال زمانی که به دنیای کسب وکارهوشمند وارد می‌شوید، درآمدبیشتری در ازای وقت کمتر به دست می‌آورید. طبیعتا نیروی انسانی در یک سازمان هوشمند با صرف وقت کمتر راندمان کاری بالاتر و رضایت شغلی بهتری خواهد داشت

همه آنچه تا به اینجا گفته شد دلایلی ست که نشان می‌دهد شرکت مخابرات ایران نیز بنابر برنامه پنجساله‌ای که به عنوان راهبرد شرکت درنظر گرفته است؛ قدم در این راه گذاشته تا این سفر طولانی، اما ناگزیر را به همت مدیران و سرمایه‌های انسانی اش، تجربه کند تا در نهایت با کمک ذی نفعان آگاه ومشتریان راضی و نیروی انسانی خود، یکه تاز بازار رقابت آی سی تی در ایران و حتی در خارج از مرز‌های کشور باشد؛ و این آینده‌ای که ترسیم شده بسیار نزدیک است اگر تغییر و تحول از تک تک مدیران، کارشناسان، متخصصان و سایرنیروی انسانی شرکت آغاز شود. امید است با فرارسیدن بهار که بهترین بازگوکننده ضرورت تحول در دنیاست؛ همه ما ابتدا تحول از خود را آغاز کرده و سپس با تحول در سازمان خود همسو و همراه شویم تا شرکت مخابرات ایران را سربلند و افتخار آفرین دوباره بسازیم و خود نیز به اینکه در چنین سازمانی فعالیت می‌کنیم؛ ببالیم.

سال جدید را به همه عزیزان، دوستان و همراهان شرکت مخابرات ایران و خوانندگان گرامی نشریه ارتباطات تبریک گفته و سالی سرشار از سلامتی، موفقیت و زیبایی برای تک تک گرامیان آرزو می‌کنم.

محمدرضا بیدخام
مدیرمسئول/ اسفند ۱۴۰۱

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر