کد خبر: ۱۵۷۴۵
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱

سازمان هوشمند: ذی نفعان آگاه، مشتریان راضی

در دنیای فناوری محور امروز، تمامی فرایندها، برنامه ها، عملکردها، افکار و اندیشه‌های سازمان‌هایی که به برتری رقابتی معقتدند، درحال تغییر است.
سازمان هوشمند: ذی نفعان آگاه، مشتریان راضی

سازمان هوشمند: ذی نفعان آگاه، مشتریان راضی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :این تغییر ورفتن به سمت هوشمندی سازمان و کسب وکار، توانسته راه را برای توسعه هرچه بیشتر وبهتر، هموارتر کند. سازمان هوشمند امروز با بهره گیری از فناوری‌های نو مانند هوش مصنوعی، ذخیره‎سازی ابری، پردازش داده، علم داده و داده‎های کلان می‌تواند در توسعه کسب وکار و رسیدن به کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمد، موفق باشد.
هوشمندسازی کسب وکار همچنین به بهبود کارآیی و عملکرد، ایجاد موقعیت‎های تازه و فرصت‎های جدید کسب و کار، شناخت ریسک‎های آتی، امکان برنامه ریزی درست بر روی منابع انسانی و بهبود مدیریت ارتباط با مشتری منجر می‌شود.

در چنین شرایطی کمتر کسب وکاری هست که برای موفقیت و حفظ شرایط رقابتی خود به درجه‌ای از هوشمند سازی نیاز نداشته باشد.

هوشمندی سازمان و کسب وکار، اما نیاز به مدیریتی متحول دارد. مدیریت کسب وکارهوشمند یک مدیریت خودکار است، نه سیستمی. مدیریت فرایند کسب و کار هوشمند به سازمان‌ها کمک می‌کند تا با ایجاد خودکار خط مشی‌ها و رویه‌های خود، مرکزیت مشتری را محکم کنند. در سفرطولانی مدیریت سیستمی به مدیریت خودکار هوشمند، مدیراز پیشرفت در بهبود فرایند، تبدیل کسب وکار، اتوماسیون کاری، قوانین کسب و کار، تجزیه و تحلیل، معماری سازمانی، اینترنت و همکاری اجتماعی تکامل یافته پیروی می‌کند که به سازگاری سازمانی منجر می‌شود. شرکت سازگار به طور مداوم اهداف کسب و کار خود را به خط مشی‌ها و روش‌های عملیاتی با شفافیت، دید و کنترل کامل تقسیم می‌کند واز همه مهمتردر پاسخ به تغییرات، سریع و فعال است.

خبر شگفت آور برای هوشمندی کسب وکار این است که در آینده‌ای بسیار نزدیک، سازمان‌هایی موفق هستند که هوشمند باشند؛ چابک و نوآور و از نظر عملیاتی توان رقابت سخت را داشته باشند. آن‌ها باید بتوانند در بازار‌های متنوع اثربخشی لازم را داشته و از نیازمندی‌های متغیر ذی‌نفعان آگاه باشند. این سازمان‌های هوشمند واقعا سازمان‌هایی «آماده برای آینده» هستند و برای هر آنچه در آینده ممکن است رخ دهد، آماده‌اند.

یک سازمان هوشمند حتی دولت‌ها را مجبور می‌کند در برابر تحولات مقاومت را کنار گذاشته وهمسو شوند. در انقلاب دیجیتال زمانی که به دنیای کسب وکارهوشمند وارد می‌شوید، درآمدبیشتری در ازای وقت کمتر به دست می‌آورید. طبیعتا نیروی انسانی در یک سازمان هوشمند با صرف وقت کمتر راندمان کاری بالاتر و رضایت شغلی بهتری خواهد داشت

همه آنچه تا به اینجا گفته شد دلایلی ست که نشان می‌دهد شرکت مخابرات ایران نیز بنابر برنامه پنجساله‌ای که به عنوان راهبرد شرکت درنظر گرفته است؛ قدم در این راه گذاشته تا این سفر طولانی، اما ناگزیر را به همت مدیران و سرمایه‌های انسانی اش، تجربه کند تا در نهایت با کمک ذی نفعان آگاه ومشتریان راضی و نیروی انسانی خود، یکه تاز بازار رقابت آی سی تی در ایران و حتی در خارج از مرز‌های کشور باشد؛ و این آینده‌ای که ترسیم شده بسیار نزدیک است اگر تغییر و تحول از تک تک مدیران، کارشناسان، متخصصان و سایرنیروی انسانی شرکت آغاز شود. امید است با فرارسیدن بهار که بهترین بازگوکننده ضرورت تحول در دنیاست؛ همه ما ابتدا تحول از خود را آغاز کرده و سپس با تحول در سازمان خود همسو و همراه شویم تا شرکت مخابرات ایران را سربلند و افتخار آفرین دوباره بسازیم و خود نیز به اینکه در چنین سازمانی فعالیت می‌کنیم؛ ببالیم.

سال جدید را به همه عزیزان، دوستان و همراهان شرکت مخابرات ایران و خوانندگان گرامی نشریه ارتباطات تبریک گفته و سالی سرشار از سلامتی، موفقیت و زیبایی برای تک تک گرامیان آرزو می‌کنم.

محمدرضا بیدخام
مدیرمسئول/ اسفند ۱۴۰۱

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر