کد خبر: ۱۵۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۸

برگزاری جشن گلریزان ویژه آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد در کیش

جزیره کیش که هر ساله در ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشور میزبان مراسم جشن گلریزان بود، امسال نیز این مراسم با همکاری تمام خیرین، ادارت و نهاد‌های جزیره با محوریت دادگستری کیش برگزار شد.
برگزاری جشن گلریزان ویژه آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد در کیش

برگزاری جشن گلریزان ویژه آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد در کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :جشن گلریزان ویژه آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد، بعد از ظهر دوشنبه ۲۹ فروردین با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، ائمه جمعه، برخی از مسوولان محلی، خیرین و سرمایه گذاران در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد.

علی مطهری زاده رئیس دادگستری کیش، گفت: ستاد دیه کشور با کمک‌های خیرین و مردم نو دوست کشورعزیز اسلامی تا کنون با آزاد سازی بیش از ۶۰ هزار زندانی جرائم غیرعمد این افراد را به آغوش جامعه بازگردانده است.

مطهری زاده با بیان این که عموم مردم و سرمایه گذاران نقش بسزایی را در این مسیر خطیر ایفا می‌کنند، افزود: ستاد دیه پس از جمع آوری کمک‌ها و با انجام تحقیقات لازم و احراز استحقاق زندانیان به صورت اعطای تسهیلات و کمک بدون بازگشت در زمینه آزادی محکومین مالی گام‌های موثری برداشته است.

وی، خاطر نشان کرد: این اقدام ارزشمند ضمن داشتن آثار مثبت و آزادی فرد محکوم شده و جلب رضایت شاکی، کاهش اثرات بسیار منفی حبس برای خود فرد، اجتماع و دولت را به دنبال دارد.

رئیس دادگستری کیش، خاطر نشان کرد: در سنوات گذشته در کیش شاهد برگزاری جشن گلریزان بودیم، ولی به خاطر شیوع بیماری کرونا وقفه کوتاهی برای میزبانی این جشن در راستای مسوولیت‌های اجتماعی ایجاد شد که خوشبختانه با همت عموم مردم امروز شاهد برگزاری این جشن بزرگ هستیم.

علی مطهری زاده رئیس دادگستری کیش در این مراسم با بیان این که در بیست و هفتمین روز از ماه مبارک رمضان میزبان مراسم گلریزان در این منطقه هستیم، اظهار داشت: حدود ۴۰ میلیارد ریال در جشن گلریزان کیش با اولویت آزاد سازی زندانیان غیر عمد حوزه قضایی این منطقه جمع آوری شده و به این امر مهم و خدا پسندانه اختصاص یافته است.

مطهری زاده، اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی و در راستای سیاست‌های دستگاه قضائیه شاهد کاهش حبس و مساعدت در خصوص جرائم غیر عمد هستیم.

وی محکومیت جرائم غیر عمد جزیره کیش را بیش از صد میلیارد ریال عنوان کرد و بیان داشت: در حال حاضر آمار دقیقی از آن‌ها در دسترس نیست، ولی مبلغی که جمع آوری شده حدود نیمی از آن میزان محکومیت‌ها را پوشش خواهد داد.

مطهری زاده در پایان سخنان خود از سازمان منطقه آزاد کیش، تمام دستگا‌های اجرای مستقر در جزیره، خیرین و سرمایه گذارانی که با مشارکت خود در این مراسم دادگستری کیش را یاری می‌کنند، قدردانی کرد.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر