کد خبر: ۱۵۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸

دیدار وزیر خارجه عربستان با بشار اسد در دمشق

بشار اسد رئیس جمهوری سوریه، فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی را در کاخ الشعب به حضور پذیرفت.
دیدار وزیر خارجه عربستان با بشار اسد در دمشق

دیدار وزیر خارجه عربستان با بشار اسد در دمشق

مخاطب۲۴ :‌ «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان امروز وارد سوریه شد تا با «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور دیدار کند.

وزیر خارجه عربستان سعودی در بدو ورود به فرودگاه دمشق مورد استقبال "منصور عزام" وزیر امور ریاست جمهوری سوریه قرار گرفت.

این اولین سفر وزیر خارجه عربستان به دمشق پس از گذشت بیش از دوازده سال از قطعی روابط در پی جنگ جهانی علیه سوریه به شمار می‌رود، جنگی که عربستان هم در کنار آمریکا و دیگر کشور‌های متحد جبهه‌ای را علیه سوریه تشکیل داده بودند.

 

خبرنگار المیادین به نقل از منابعی گزارش داد که فیصل بن فرحان وزیر خارجه سعودی، دعوت نامه رسمی سفر به عربستان را تقدیم بشار اسد رئیس جمهور سوریه خواهد کرد و انتظار می‌رود این سفر پس از عید فطر انجام شود.

«فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه ۱۲ آوریل به عربستان سعودی سفر و با مقامات این کشور دیدار کرد.

پس از این دیدار، وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای از توافق با سوریه برای شروع به کار اماکن دیپلماتیک متقابل در دمشق و ریاض خبر داد و اعلام کرد: «دمشق و ریاض از آغاز روند از سرگیری خدمات کنسولی و آغاز دوباره پرواز‌های بین دو کشور استقبال می‌کنند».

دو طرف همچنین درباره کمک به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب و ازسرگیری نقش طبیعی آن در جهان عرب گفتگو کردند.

این اولین دیدار وزیر خارجه سوریه از عربستان پس از گذشت یک دهه از جنگ جهانی علیه سوریه بود که ریاض هم در ائتلاف ضد سوری طی جنگ حضور داشت. ریاض از سال ۲۰۱۱ میلادی روابط خود را با دمشق قطع کرد، در پی جنگ تروریستی علیه سوریه و تحرکات گروه‌های تروریستی و اقدامات جنایتکارانه آنها، ناامنی و بی ثباتی این کشور را فرا گرفت.

پیش از این نیز منابع آگاه به اسپوتنیک اعلام کرده بودند که عربستان در نظر دارد که کنسولگری خود در دمشق را بعد از ماه مبارک رمضان بازگشایی کند.

«فیصل بن فرحان» پیش از این اعلام کرده بود که کشور‌های عربی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که انزوای سوریه فایده‌ای ندارد وبرای حل مسائل این کشور به خصوص مسائل انسانی لازم است با سوریه مذاکره شود.|تسنیم 

برچسب ها: عربستان سوریه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر