کد خبر: ۱۵۶۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۲
معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران خبر داد:

«قلک» فرصت ارزنده بانک ملی ایران برای سرمایه گذاری‌های خرد مشتریان

عضو هیات عامل و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران از فرصت ارزنده این بانک برای سرمایه گذاری‌های خرد مشتریان خبر داد و گفت: خدمت «قلک» در سامانه بام بانک ملی ایران، این امکان را فراهم کرده تا مشتریان با پول‌های خرد و حداقل سرمایه بتوانند سرمایه گذاری ساده، سریع و تضمین شده داشته باشند.
«قلک» فرصت ارزنده بانک ملی ایران برای سرمایه گذاری‌های خرد مشتریان

«قلک» فرصت ارزنده بانک ملی ایران برای سرمایه گذاری‌های خرد مشتریان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛علیرضا ماهیار در گفتگو با روابط عمومی بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه قلک، یکی از قابلیت‌های جدید بام برای کاربران اندروید و مفهومی از بانکداری خرد یا Retail banking (ارایه مستقیم خدمات مالی از سوی بانک به افراد) است، افزود: عموما افراد علاقه‌ای به راکد ماندن پول خود هر چند کم و اندک ندارند و شاید ترجیح اغلب شان به سرمایه گذاری و کسب سود حتی برای اندک سرمایه خود باشد، اما در این میان موانعی همچون ریسک سرمایه گذاری، پایین بودن میزان سرمایه و... وجود دارد. سرمایه گذاری در بورس هم که نیازمند دانش کافی و آگاهی لازم از بازار سرمایه است و به همین علت، عموم مردم برای ورود به این بازار دچار نگرانی هستند.

وی با بیان اینکه قلک برای توانمندسازی مالی آن‌هایی که در معامله بازار‌های مالی حرفه‌ای نیستند، ساخته شده است، تصریح کرد: افراد با سرمایه اندک می‌توانند با این شیوه سرمایه گذاری، پول‌های خرد خود را برای آینده سرمایه گذاری کرده و سود کنند. به عبارتی، سود ماهیانه به حساب سرمایه گذار واریز می‌شود و فرد هر زمان هم که خواست می‌تواند پول قلک را در کم‌تر از ۲۴ ساعت به حساب خود بازگرداند.

ماهیار قلک را شیوه‌ای برای مدیریت دارایی و ثروت (Wealth management) نیز عنوان کرد و ادامه داد: سرمایه گذاری در قلک آسان و امن است و درواقع با قلک، این شما هستید که مشخص می‌کنید چه زمانی و چه مبلغی را می‌خواهید سرمایه گذاری کنید.

معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران با بیان اینکه برای بهره مندی از این خدمت کاربران اندروید باید آخرین نسخه بام را به روز رسانی کنند، اظهار کرد: سرمایه گذار با قلک می‌تواند به صورت آنی یا دوره‌ای در هر زمان پول‌های خرد که نیاز فوری به آن ندارد را در صندوق‌های درآمد ثابت سرمایه گذاری کرده و سود قطعی و روز شمار دریافت کند.

به گفته وی، در قلک اطلاعات کامل تراکنش‌ها با امکان جست و جوی پیشرفته قابل دسترسی است و از این طریق، سرمایه گذار هیچ یک از جزییات سرمایه گذاری و برداشت‌ها را از دست نمی‌دهد. همچنین قلک گزارش‌های گویای نموداری از موجودی، واریز و سود‌های دریافتی را در اختیار فرد گذاشته و بر این اساس می‌توان تصمیم‌های بهتری برای سرمایه گذاری اتخاذ کرد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد
دومین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان هیات‌های مذاکره کننده ایران و ایالات متحده که با میانجی گری سلطنت عمان در ساختمان دیپلماتیک این کشور در رم در جریان بود، دقایقی پیش طبق برنامه ریزی صورت گرفته به پایان رسید. سومین دور این گفت‌و‌گو‌ها طی هفته آتی برگزار خواهد شد.
فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت
نقد و بررسی فیلم سینمایی «من هنوز اینجا هستم»، پایان تصویربرداری فیلم سینمایی «آنجا کسی دیوانه نیست»، جایزه برای «آخرین زوزه‌ی گوسفند» و رونمایی از پوستر فیلم «گالیا»، اهم اخبار سینمایی امروز هستند.
حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد
حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه از سوی گمرک ابلاغ شد.
برگزیده
حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد
حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه از سوی گمرک ابلاغ شد.
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر