کد خبر: ۱۵۶۶۵
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۹
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در ذوب‌آهن اصفهان

با خواندن و عمل به قرآن، معنویت و انرژی مسلمانان افزون می‌گردد

هم‌زمان با روز‌های آخر ماه پربرکت رمضان، محفل نورانی انس با قرآن کریم دوشنبه ۲۸ فروردین‌ماه مصادف با روز ۲۶ ماه مبارک رمضان سال جاری در مسجد الغدیر ذوب‌آهن اصفهان برگزار شد.
با خواندن و عمل به قرآن، معنویت و انرژی مسلمانان افزون می‌گردد

با خواندن و عمل به قرآن، معنویت و انرژی مسلمانان افزون می‌گردد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:در این محفل باشکوه قرآنی که به همت شورای فرهنگی شرکت و به میزبانی حوزه مقاومت بسیج کارگری شهید تند گویان برگزار شد، جمعی از مدیران و همکاران بسیجی از تمام پایگاه‌ها و شرکت‌کنندگان جلسات مختلف قرآنی ذوب‌آهن در ماه مبارک رمضان حضور داشتند. در این محفل قرآنی که با برنامه‌های متنوع قرآنی و اجرای گروه تواشیح تنزیل سده لنجان در بیان عظمت قرآن، شهید این ماه مولای متقیان حضرت امیر المومنین علی (ع) و مدح امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا (ع) همراه بود، قاری ممتاز بین المللی، استاد قاسم مقدمی و چند تن از قاریان ذوب آهنی به قرائت آیاتی از قرآن کریم پرداختند.
استاد قاسم مقدمی ضمن قرائت آیاتی از قرآن کریم در سخنانی به عظمت قرآن و ضرورت توجه بیشتر مسلمانان به قرائت، فهم و عمل به قرآن پرداخت.
وی یادآور شد: طبق روایات معصومین علیهم السلام، فضیلت خواندن یک آیه از قرآن در ماه مبارک رمضان برابر با فضیلت خواندن کل قرآن در ماه‌های دیگر است.
مقدمی افزود: با خواندن قرآن و عمل به آن، معنویت و انرژی مسلمانان افزون می‌گردد؛ بنابراین بر تمامی مسلمانان لازم است که هرچه بیشتر با قرآن و مفاهیم آن مانوس شده و حداقل هر روز چند صفحه و چند آیه از آن را تلاوت کنند.
در این جلسه با شکوه قرآنی، سرهنگ علیرضا فرهمند فرمانده حوزه مقاومت بسیج کارگری شهید تندگویان ضمن تبریک پیشاپیش عید سعید فطر از حاضران تشکر کرده و ابراز امیدواری نمود که این برنامه‌ها همچون گذشته در سال‌های بعدی نیز به نحو احسن ادامه یابد.
استاد قاسم مقدمی قاری بین المللی قرآن که به عنوان قاری مدعوو در این محفل قرآنی حضور داشت در گفتگو با خبرنگار هفته نامه آتشکار، ضمن تشکر از استقبال با شکوه کارکنان ذوب آهنی نسبت به جلسات آموزشی و محافل قرآنی، یادآور شد: اجرای جلسات و برنامه‌های آموزشی قرآنی در ذوب آهن اصفهان در کنار کار و تولید بسیار با شکوه بود و بسیار خرسند شده است که در جمع روزه داران و عزیزان قرآنی محفل مذکور حضور یافته است.
وی افزود: برکارکنان عزیز لازم است که فرهنگ قرآنی را در خانواده‌های خود نیز حکمفرما کنند. چرا که طنین انداز شدن قرآن و حاکمیت فرهنگ قرآنی توسط پدر و مادر‌ها در خانواده موجب علاقه‌مند شدن فرزندان به تعالیم الهی و موجب پرورش صحیح و دور شدن آن‌ها از آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
این قاری برتر قرآنی کشور تاکید کرد: در خانواده‌هایی که فرزندان از همان اوان کودکی با قرآن آشنا می‌شوند در دوره‌های بعدی زندگی و تا آخر عمر با قرآن مانوس و مرتبط بوده و از آن جدا نمی‌شوند. در پایان این محفل قرآنی ۵ نفر از حاضران به قید قرعه انتخاب و هزینه سفر خانوادگی به مشهد مقدس را دریافت کردند.

 
برچسب ها: ذوب‌آهن اصفهان
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
طلاق سالمندان رکورد زد طلاق سالمندان رکورد زد
داده‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که طلاق در رده سنی بالای ۶۰ سال در حال افزایش است. در استان‌هایی مانند تهران، این نرخ در دهه اخیر دو برابر شده است.
اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا
دولت دونالد ترامپ اعلام کرد که خابی لیم، پرمخاطب‌ترین کاربر تیک‌تاک در جهان را به دلیل پایان مهلت ویزایش برای حضور در خاک آمریکا بازداشت کرده است.
فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن
در حین برگزاری رقابت‌های هفته دوم کورس تابستانه اسبدوانی بندرترکمن، یکی از چابکسواران به‌دلیل برخورد با موانع حاشیه میدان، جان خود را از دست داد.
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر