کد خبر: ۱۵۶۶۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۴

شناسایی حدود ۱۵۸ هزار میلیارد ریال درآمد خالص تسعیر ارز در بانک ملت

بانک ملت از شناسایی حدود ۱۹۷ هزار میلیارد ریال سود تسعیر ارز خبر داد و اعلام کرد که پس از کسر مالیات ابرازی، به طور خالص در حدود ۱۵۸ هزار میلیارد ریال درآمد تسعیر در گزارش‌های مالی این بانک به ثبت خواهد رسید.
شناسایی حدود ۱۵۸ هزار میلیارد ریال درآمد خالص تسعیر ارز در بانک ملت

شناسایی حدود ۱۵۸ هزار میلیارد ریال درآمد خالص تسعیر ارز در بانک ملت

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت:این بانک که با نماد وبملت و سرمایه ثبتی ۳۵۳ هزار میلیارد ریال از بانک‌های فعال بازار سرمایه کشور محسوب می‌شود در اطلاعیه که روی سامانه کدال سازمان بورس قرار گرفت آثار تسعیر ارز خالص دارایی‌های ارزی خود را افشا کرد.
بر اساس این گزارش، وبملت در این اطلاعیه تاکید کرده است که نرخ تسعیر ارز اقلام پولی دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی موضوع بخشنامه روز ۲۵ اسفندماه بانک مرکزی، در دفاتر این بانک اعمال شده و با توجه به میزان خالص دارایی‌های ارزی به مبلغ حدود ۴.۳۸۲ میلیون یورو و اعمال نرخ تسعیر ارز ابلاغی بانک مرکزی، حدود ۱۹۷ هزار میلیارد ریال درآمد تسعیر ارز شناسایی شده است که پس از کسر مالیات ابرازی، به طور خالص در حدود ۱۵۸ هزار میلیارد ریال درآمد خالص تسعیر در گزارش‌های مالی این بانک به ثبت خواهد رسید.
بانک ملت در عین حال، افزوده است که مبالغ فوق قطعی نیست و پس از تهیه و تکمیل صورت‌های مالی و رسیدگی از سوی سازمان حسابرسی و اعمال تعدیلات مدنظر از سوی حسابرسان این سازمان، مبلغ نهایی در صورت‌های مالی بانک درج و به طور مناسب افشا خواهد شد.

 
برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه ما باشید.
رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی
استارتاپ چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نسل جدیدی از ایجنت‌های را معرفی کند. این سیستم پیشرفته وظایف پیچیده و چندمرحله‌ای را فقط با ورودی بسیار ساده از طرف کاربر انجام دهد و با یادگیری از اقدامات گذشته، به مرور کارایی خود را ارتقاء دهد که این به معنای رقابت جدی‌تر با اوپن ای آی است
پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود پشتیبانی از این گوشی‌های ردمی و پوکو برای همیشه متوقف می‌شود
خبر بد برای دارندگان برخی گوشی‌های محبوب؛ شیائومی با اعلام رسمی توقف آپدیت شیائومی برای ۶ مدل، زنگ خطر را برای میلیون‌ها کاربر به صدا درآورده است.
مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند مطهری از پزشکیان خواست برای دیدار با ترامپ اعلام آمادگی کند
علی مطهری از مسعود پزشکیان خواست تا در صورت پذیرش شرط عدم حمله مجدد، آمادگی خود را برای دیدار با ترامپ در کشور ثالث اعلام کند.
تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد تاریخ دقیق پخش فصل چهارم سریال ویچر اعلام شد
انتظارها به پایان رسید و تاریخ پخش فصل چهارم سریال ویچر – The Witcher بالاخره مشخص شد. برای اطلاع از زمان دقیق انتشار و جزئیات بازگشت گرالت جدید با ما همراه باشید.
تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان تحول بزرگ در پرداخت حقوق فرهنگیان
حقوق معلمان از این پس بر پایه مدل «بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد» محاسبه خواهد شد. این طرح ابتدا به‌صورت آزمایشی در آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، آموزش عالی و فنی‌وحرفه‌ای عملیاتی می‌شود و در صورت موفقیت، به سایر دستگاه‌ها نیز تعمیم خواهد یافت.
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
برگزیده
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
صفحه خبر بالای تصاویر