کد خبر: ۱۵۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷

در دربی تهران فقط خدا به داد پرسپولیس برسد

محمد نوری بازیکن قدیمی استقلال گفت: آنهایی که باعث حذف استقلال از آسیا شدند یک به یک باید محاکمه شوند تا خیال این مردم راحت شود وگرنه سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.
در دربی تهران فقط خدا به داد پرسپولیس برسد

در دربی تهران فقط خدا به داد پرسپولیس برسد

مخاطب۲۴ :‌ محمد نوری پیشکسوت استقلال درباره اظهارات اخیر رئیس فراکسیون ورزش مجلس درباره محاکمه مقصران اصلی در حذف استقلال از آسیا اظهار داشت: قطعاً باید محاکمه شوند! آن‌هایی که دو ماه پیش می‌توانستند همین کار‌های امروز را انجام بدهند و نکردند باید محاکمه شوند. آن‌هایی که ۹۰ روز پیش می‌توانستند به استقلال کمک کنند، ولی پا پس کشیدند باید محاکمه شوند.

وی افزود: هر کسی که در زمینه حذف استقلال از آسیا مقصر بوده و مسبب این اتفاق تلخ برای ۳۰ میلیون هوادار استقلال بوده باید محاکمه شود. از بالا تا پایین باید در پیشگاه قانون بایستند و توضیح بدهند که چرا دل این مردم را خون کردند؟

 

بازیکن سال‌های گذشته استقلال درباره اظهارات درویش مدیرعامل پرسپولیس که گفته مجلس با ما هم مساعدت کند خاطرنشان کرد: شما که دیگر نیازی به مساعدت مجلس ندارید. شما سوگلی وزارت ورزش هستید. یادمان رفته زمانی برای رفع مشکل پرسپولیس کار‌ها را تا سطح ریاست جمهوری کشور ایران و ترکیه پیش بردید.

نوری افزود: تعجب همه استقلالی‌ها از این است که چرا آن‌هایی که امروز برای کمک به استقلال پا پیش گذاشته اند ۲ ماه پیش این کار را نکردند. کاملاً مشخص است که عده‌ای می‌خواستند استقلال به آسیا نرود و به جایش تیم پرسپولیس سهمیه مستقیم بگیرد. کاملا مشخص است که این تیم سوگلی وزارت ورزش است و استقلال بچه یتیم!

بازیکن اسبق استقلال اضافه کرد: چرا مردم را بازی می‌دهید؟ خب راحت بگویید دوست نداشتیم استقلال به آسیا برود و می‌خواستیم پرسپولیس که نور چشمی وزارت ورزش و دولت است را به آسیا بفرستیم. به خدا این کار‌ها آخر و عاقبت ندارد.

وی همچنین در این باره که برخی پیشکسوتان پرسپولیس گفته‌اند تیم هوادار با استقلال تبانی کرده بودند گفت: کدام تبانی؟ اگر تبانی باشد از این قبیل بازی‌ها برای پرسپولیس کم نبوده است. مگر پرسپولیس تا حالا تیمی را با تعداد گل‌های بالا شکست نداده؟ هنوز فراموش نکرده ایم بازی پرسپولیس و نساجی با نتیجه ۵ گل به سود پرسپولیس تمام شد. گلر تیم نساجی آن سوتی‌ها را داد و دفاع هایشان همه پر اشتباه بازی کردند. انگ تبانی به تیم استقلال نمی‌چسبد. ساپینتو اهل این کار‌ها نیست.

نوری در پایان صحبت‌هایش در ارتباط با دیدار دربی بین استقلال و پرسپولیس تاکید کرد: خدا به داد پرسپولیس برسد. استقلالی که در این هفته‌ها با قدرت بازی کرده پرسپولیس را مثل آب توی لیوان سر می‌کشد.|خبر ورزشی 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر