کد خبر: ۱۵۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷

موضع‌گیری جدید آمریکا نسبت به توافق ایران و عربستان

معاون وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگویی به بیان مواضع این کشور درباره توافق ایران و عربستان سعودی برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک پرداخت.
موضع‌گیری جدید آمریکا نسبت به توافق ایران و عربستان

موضع‌گیری جدید آمریکا نسبت به توافق ایران و عربستان

مخاطب24:معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک توافق ایران و ریاض را برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک که اخیرا با میانجیگری چین انجام شد، «لحظه‌ای بسیار مهم» تلقی کرد.
لیف در گفت‌وگویی اختصاصی با این روزنامه مدعی شد که این توافق «یک تنش‌زدایی است نه صمیمیت یا مصالحه. این توافق ازسرگیری روابطی است که تا رخداد‌های ژانویه ۲۰۱۶ پابرجا بود.»
او در ادامه گفت که این اتفاق می‌تواند «نشانه‌ای از تنش‌زدایی گسترده‌تری باشد.»
معاون وزیر امور خارجه آمریکا درباره حمایت آمریکا از این موضوع گفت: آمریکا به طور فعالانه سعودی‌ها را تشویق می‌کرد تا با ایرانی‌ها تعامل کنند. این چیزی بود که خودشان هم به آن فکر می‌کردند و وقتی دولت ما روی کار آمد، مشتاقانه به آن اقدام کردند.»
او همچنین درباره اهمیت این توافق گفت: ما فکر می‌کنیم این اتفاق خیلی خوب و بزرگی است. اگر ایران به تعهداتش عمل کند، یک گشایش مهم خواهد بود.
لیف با تکرار لفاظی‌های آمریکا علیه نقش ایران در منطقه مدعی شد که این توافق می‌تواند «منجر به عبور از فعالیت‌های ایران در حوزه سیاست خارجی آن در مدتی بیش از چهل سال باشد که منجر به ایجاد ناامنی در مناطق خارجی نزدیک به آن می‌شد و به نوعی هدف بالابردن امنیت خود آن را دنبال می‌کرد.»
او درباره نقش چین در انجام شدن این توافق، مدعی شد که پکن «نقش میزبان را داشت نه میانجی.»

منبع: ایسنا

 
برچسب ها: ایران و عربستان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.