کد خبر: ۱۵۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۹
بهزاد شیری مدیر عامل:

رشد ۶۷ درصدی منابع پست بانک ایران در سال گذشته

مدیر عامل پست بانک ایران با اشاره به اینکه منابع بانک در پایان سال ۱۴۰۱ به ۶۷۱.۲ هزار میلیارد ریال افزایش یافت که در مقایسه با سال ۱۴۰۰، به میزان ۶۷ درصد رشد داشته است، گفت: درآمد بانک در سال گذشته به ۸۷.۳ هزار میلیارد ریال رسیده است که رشدی ۶۹ درصدی را نسبت به سال ۱۴۰۰ رقم زده است.
رشد ۶۷ درصدی منابع پست بانک ایران در سال گذشته

رشد ۶۷ درصدی منابع پست بانک ایران در سال گذشته

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران :بهزاد شیری مدیر عامل با ارائه گزارشی از عملکرد بانک در سال گذشته، تصریح کرد: مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۱ با رشد ۹۷ درصدی به رقمی بالغ بر ۴۱۸.۵ هزار میلیارد ریال افزایش یافت و از نظر تعداد نیز با رشد ۳۴ درصدی به رقم ۳۰۱ هزار فقره رسید.
شیری در ادامه رشد مبلغ ضمانتامه‌های صادر شده سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ را ۱۹۱ درصد اعلام کرد و گفت: جهش ویژه‌ای در صدور ضمانتنامه در سال گذشته داشته ایم به صورتی که از مبلغ ۲۳ هزار و ۷۱۲ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به ۶۸ هزار و ۹۱۲ میلیارد ریال در پایان سال ۱۴۰۱ دست یافته‌ایم.
مدیر عامل بانک با اشاره به سهم ۳۶.۵ درصدی پرداخت تسهیلات در قالب کارت اعتباری، افزود: پرداخت تسهیلات در این قالب درآمدزایی بیشتری نسبت به سایر عقود دارد و سعی داریم که با مدیریت تسهیلات خرد، آن را در قالب کارت اعتباری پرداخت کنیم تا میزان درآمد زایی تسهیلات برای بانک و سهامداران، افزایش پیدا کند.
وی افزود: نسبت کل مطالبات غیر جاری به تسهیلات در سال ۱۴۰۱ از ۳.۷ درصد به ۲.۷ درصد رسیده است که کاهش ۲۷ درصدی را نشان می‌دهد.
بالاترین مقام اجرایی بانک با اشاره به رشد ۷۸ درصدی مبلغ حوالجات ارزی در سال ۱۴۰۱ و عملکرد بانک در این حوزه گفت: تعداد حوالجات ارزی در سال گذشته به ۵.۴۸۹ فقره افزایش یافت که ۴۴ درصد و مبلغ این حوالجات ۷۸ درصد داشته و از ۵۵۳ میلیون یورو در سال ۱۴۰۰ به ۹۸۵ میلیون یورو در سال گذشته رسیده است.
شیری با اشاره به اینکه منابع بانک طی یکسال گذشته ۶۵ درصد رشد داشته است، گفت: منابع بانک از ۴۰۱.۸ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به ۶۷۱.۲ هزار میلیارد ریال در پایان سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و ترکیب عمده منابع بانک از سپرده‌های ارزان قیمت است.
وی با اشاره به رشد ۸۶ درصدی تعداد ابزار‌های الکترونیکی بانک تصریح کرد: این تعداد از دو میلیون و ۹۱۳ هزار در سال ۱۴۰۰ به بیش از پنج میلیون و ۴۱۰ هزار در پایان سال گذشته رسیده است.
شیری افزود: مبلغ تراکنش ابزار‌های الکترونیکی از ۴.۳۰۴ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به ۶.۴۳۴ هزار میلیارد ریال در پایان سال ۱۴۰۱ رسید که با رشد ۴۹ درصدی مواجه بوده است.
مدیرعامل بانک با اشاره به رشد ۲۹ درصدی تعداد تراکنش‌های روزانه درگا‌های بانک در پایان سال ۱۴۰۱، گفت: در سال گذشته مبلغ تراکنش‌های بانک نیز ۴۹ درصد از چهار هزار و ۳۰۴ میلیارد ریال به شش هزار و ۴۳۴ میلیارد ریال افزایش پیدا کرده است.
شیری با تاکید بر آمار مقایسه‌ای اقلام دارایی‌های بانک در پایان سال گذشته نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: دارایی‌های بانک از ۴۶۲.۹ هزار میلیارد ریال به رقم ۸۱۰.۶ هزار میلیارد ریال افزایش داشته است.
بالاترین مقام اجرایی بانک مدیریت پرتفوی بانک شامل منابع، مصارف و سرمایه‌گذاری بهینه را عامل درآمدزایی بانک دانست و گفت: درآمد بانک در سال گذشته ۶۹ درصد رشد داشته است که در حوزه درآمد‌های مشاع ۷۷ درصد و درآمد‌های غیر مشاع ۲۳ درصد بوده است.
وی با اشاره به اینکه عمده هزینه‌های بانک در هزینه‌های عملیاتی رقم خورده است، تصریح کرد: هزینه‌های بانک ۵۷ درصد رشد داشته و هزینه‌های غیر عملیاتی ۳۴ درصد رشد را نشان می‌دهد و هر چه بانک بزرگ‌تر شود هزینه‌های عملیاتی آن کمتر می‌شود.
شیری افزود: در سال گذشته مبلغ گشایش اعتبارات اسنادی داخلی – ریالی با ۳۰۴ درصد افزایش به ۱۲۵۴۷ میلیارد ریال رسیده است.
مدیر عامل بانک با اشاره به فعالیت ۵.۷۸۵ باجه بانکی روستایی پست بانک ایران تصریح کرد: منابع باجه‌های بانکی روستایی به عنوان شرکای بانک در سال ۱۴۰۰، ۲۷۴.۵ هزار میلیارد ریال بوده است که در پایان سال گذشته به ۴۹۰ میلیارد ریال افزایش یافته است که رشد ۷۹ درصدی را نشان می‌دهد.
مدیر عامل بانک در پایان با اشاره به تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در بانک گفت: تا پایان اسفندماه سال گذشته ۴۵ هزار و ۱۱۷ فرصت شغلی با پرداخت این تسهیلات ایجاد شده است.

 
برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
مراسم «یکشنبه نخل» مراسم «یکشنبه نخل»
مراسم «یکشنبه نخل» یا «عید شعانین»، عصر یکشنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) در کلیسای گریگور مقدس تهران برگزار شد.
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
واکنش آلن ایر به موضع آمریکا: غنی‌سازی صفر؟ کار حضرت فیل است! واکنش آلن ایر به موضع آمریکا: غنی‌سازی صفر؟ کار حضرت فیل است!
عضو سابق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای آمریکا، در واکنش به بیانیه ویتکاف گفت اگر هدف واشنگتن حذف کامل غنی‌سازی در ایران باشد، مذاکرات از حالت «سخت، اما ممکن» به «تقریباً غیرممکن» تغییر خواهد کرد.
نصب دوربین روی لباس داور دیدار پرسپولیس - سپاهان نصب دوربین روی لباس داور دیدار پرسپولیس - سپاهان
اتفاق دربی ۱۰۵ تهران در دیدار پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر تکرار خواهد شد.
تکلیف داوطلبان کنکور مشخص شد تکلیف داوطلبان کنکور مشخص شد
فقط ۶ درس پایه یازدهم برای امسال نهایی است.
برگزیده
زمان‌بندی واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد زمان‌بندی واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
سازمان تامین اجتماعی از پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان و مستمری‌بگیران مطابق جدول زمان‌بندی خبر داد.
اعلام کد دستوری استعلام کالابرگ اعلام کد دستوری استعلام کالابرگ
مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ویژه برای دهک‌های میانی از امروز آغاز شد و خرید ۱۱ قلم کالای اساسی را ممکن می‌سازد.
کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: براساس مصوبه هیئت وزیران پیش بینی شده از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه برنامه اصلاح ساعت کاری ادارات صورت گیرد
صفحه خبر بالای تصاویر