کد خبر: ۱۵۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۸

آتش‌سوزی در خیابان دماوند تهران

سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از سوختگی شش تن درپی وقوع حریق در یک کارگاه آبکاری لوازم و قطعات در شرق تهران خبر داد.
آتش‌سوزی در خیابان دماوند تهران

آتش‌سوزی در خیابان دماوند تهران

مخاطب۲۴ : سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از سوختگی شش تن درپی وقوع حریق در یک کارگاه آبکاری لوازم و قطعات در شرق تهران خبر داد.

وی در این رابطه اظهار کرد: در ساعت ۱۶:۰۶ امروز حادثه آتش‌سوزی در یک کارگاه آبکاری و رنگ‌کاری لوازم و قطعات به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان سه ایستگاه را به همراه تجهیزات لازم به محل حادثه واقع در خیابان دماوند، نرسیده به سه راه آزمایش اعزام کرد.

 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به حضور عوامل آتش‌نشانی در محل بیان کرد: با حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که حریق در یک کارگاه آب‌کاری و رنگ‌کاری به مساحت حدود ۶۰ متر مربع رخ داده که در مجاورت چندین کارگاه دیگر قرار داشت و کاملا شعله‌ور بود؛ همچنین احتمال وقوع انفجار هم در محل وجود داشت و همین موضوع ریسک عملیات آتش‌نشانان را افزایش داده بود با این وجود آتش‌نشانان با تقسیم شدن به دو گروه به شکل همزمان عملیات نجات و اطفای حریق را در دستورکار خود قرار دادند.

ملکی با ذکر آنکه در جریان این حادثه شش مرد دچار مصدومیت شدند، تصریح کرد: دو نفر به شکل سرپایی در محل درمان شدند و چهار نفر دچار سوختگی شدید بودند که به مراکز درمانی منتقل شدند؛ از میان این چهار نفر حال یک نفر وخیم بود.

وی با بیان آنکه علت حادثه در حال بررسی است، افزود: همزمان با انجام عملیات نجات، گروهی دیگر از آتش‌نشانان نیز نسبت به مهار و اطفای کامل حریق اقدام کرده و از سرایت آتش به واحد‌ها و کارگاه‌های مجاور جلوگیری کردند، دقایقی بعد نیز آتش خاموش شده و عوامل آتش‌نشانی پس از انجام عملیات لکه‌گیری به ماموریت خود خاتمه داده و به ایستگاه بازگشتند.|فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
برگزیده
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
صفحه خبر بالای تصاویر