کد خبر: ۱۵۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴

خبر معاون وزیر راه از افتتاح ۱۶ هزار مسکن مهر

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اردیبهشت ماه ۱۶ هزار و ۴۰۰ واحد مسکن مهر در شهر‌های جدید پردیس، پرند، هشتگرد و مجلسی به بهره‌برداری می‌رسد.
خبر معاون وزیر راه از افتتاح ۱۶ هزار مسکن مهر

خبر معاون وزیر راه از افتتاح ۱۶ هزار مسکن مهر

مخاطب24:علیرضا جعفری اظهار کرد: برنامه‌های ساخت و تحویل واحد‌های مسکونی در دو بخش مسکن مهر و نهضت ملی مسکن را دنبال می‌کنیم که انشاءالله امسال در فصل‌های مختلف واحد‌هایی را آماده می‌کنیم و به متقاضیان تحویل می‌دهیم.
وی افزود: سال گذشته ۵۰ درصد واحد‌های باقی‌مانده مسکن مهر را آماده تحویل کرده بودیم که ۱۰ هزار واحد آن در شهر جدید پردیس بود. قرار شد اواخر پارسال این واحد‌ها تحویل متقاضیان شود، اما نظر وزیر راه و شهرسازی این بود که واحد‌ها باید قابلیت بهره‌برداری در تاریخ افتتاح را داشته باشد.
جعفری خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته تاریخ افتتاح و تاریخ بهره‌برداری همزمان نبود؛ چرا که دریافت دفترچه اقساط و اقدامات تکمیل واحد‌ها مثل نصب کابینت، پکیج، رنگ‌آمیزی و ... حدود سه ماه طول می‌کشید. در حال حاضر با توجه به تاکید دکتر بذرپاش واحد‌ها باید آماده سکونت باشد. به همین دلیل افتتاح ۱۰ هزار واحد مسکن مهر پردیس به اردیبهشت موکول شد.
مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید با بیان اینکه ۱۶ هزار و ۴۰۰ واحد مسکن مهر در شهر‌های جدید آماده افتتاح است گفت: در اردیبهشت ماه ۱۰ هزار واحد در شهر جدید پردیس، ۲۸۰۰ واحد در پرند، ۱۴۰۰ واحد در گلبهار و ۲۲۰۰ واحد در شهر جدید هشتگرد افتتاح می‌شود.

به گفته جعفری، مراحل تکمیل ۳۰ هزار واحد باقی‌مانده مسکن مهر در شهر‌های جدید دنبال می‌شود و تا پایان سال جاری کل پروژه مسکن مهر به اتمام می‌رسد.

منبع: ایسنا

 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.