کد خبر: ۱۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲

پر شدن ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های تهران

استاندار تهران گفت: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای بیماری کرونا در استان تهران ۶۶۹۱ تخت بوده که امروز همگی پر هستند؛ لذا باید تصمیم بگیریم که مردم جلوی بیمارستان‌ها سرگردان نشوند.
پر شدن ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های تهران
پر شدن ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های تهران استاندار تهران گفت: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای بیماری کرونا در استان تهران ۶۶۹۱ تخت بوده که امروز همگی پر هستند؛ لذا باید تصمیم بگیریم که مردم جلوی بیمارستان‌ها سرگردان نشوند.
استاندار تهران گفت: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای بیماری کرونا در استان تهران ۶۶۹۱ تخت بوده که امروز همگی پر هستند؛ لذا باید تصمیم بگیریم که مردم جلوی بیمارستان‌ها سرگردان نشوند. در حال حاضر ۴۰ درصد تخت‌ها برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ۳۴ درصد برای دانشگاه علوم پزشکی ایران و ۳۴ درصد برای دانشگاه علوم پزشکی تهران است. اولین اقدام ما باید افزایش تخت‌های بیمارستانی باشد.

به گزارش  مخاطب24 به نقل از ایسنا، استاندار تهران با اشاره به اتمام ظرفیت ۶۶۹۱ تختی برای بیماران کرونایی در سطح استان تهران بر لزوم افزایش ظرفیت بیمارستان‌ها برای بستری این بیماران تاکید کرد.

 انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: اقدامات خوب و اثربخشی در سطح استان تهران انجام شد که موجب ایجاد شرایط نسبی با ثبات تا پایان اسفند ماه شده بود و الگوی موفقی در این زمینه ایجاد کردیم. بی تردید مسئله سلامت مسئله یک حوزه، یک دستگاه و وزارتخانه نیست، موضوعی حاکمیتی است که با استفاده از همه ظرفیت‌ها در راستای اقدامات درمانی و مداخله گرانه باید به آن پرداخته شود. به حمدلله در استان تهران در کنار دانشگاه‌های علوم پزشکی با همکاری نیرو‌های نظامی و انتظامی، هلال احمر و ... این تعهد سیاسی شکل گرفت تا این بیماری در استان با پیچیدگی‌های موجود مدیریت شود.

وی افزود: امروز در شرایط خاصی قرار داریم که شرایط جهانی محسوب می‌شود و قطعا فرصت این نیست که ببینیم چه عواملی مقصر آن هستند که به این خیز رسیدیم، باید بیندیشیم که چه کنیم تا روند موفقیت آمیز فراهم شود.

وی ادامه داد: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای بیماری کرونا در استان تهران ۶۶۹۱ تخت بوده که امروز همگی پر هستند؛ لذا باید تصمیم بگیریم که مردم جلوی بیمارستان‌ها سرگردان نشوند. در حال حاضر ۴۰ درصد تخت‌ها برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ۳۴ درصد برای دانشگاه علوم پزشکی ایران و ۳۴ درصد برای دانشگاه علوم پزشکی تهران است. اولین اقدام ما باید افزایش تخت‌های بیمارستانی باشد.

۵۱ درصد بیماران در دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۱۳ درصد در نیرو‌های مسلح، ۱۳.۵ درصد تامین اجتماعی، ۱۳ درصد خصوصی و ۹.۵ درصد آزاد و سایر بیمارستان‌ها هستند. در همین راستا باید ستاد هدایت برای بیماری کرونا شکل بگیرد تا اگر فردی به بیمارستانی مراجعه کرد که جا نداشت ستاد هدایت، فرد را راهنمایی کند. قطعا ساماندهی بیماران و اطلاع رسانی باید با کمک رسانه‌ها انجام شود.

استاندار تهران تاکید کرد: باید بر محدودیت‌هایی که در حال حاضر مصوب شده اند تمرکز داشته باشیم و از همه ظرفیت‌ها برای اجرای آن‌ها بهره بگیریم. حق تصمیم گیری در استان تهران برای ستاد کرونای استان است و دستگاه‌های ملی و استانی باید تابع ستاد کرونای استان باشند. در حال حاضر مصوب شده فعالیت همه دستگاه‌ها در سطح استان تهران باید بر اساس مصوبات انجام شود و همه آن‌ها باید تابع باشند.

وی در خصوص روند واکسیناسیون نیز گفت: به تناسب جمعیت سهمیه استان تهران کم است. با وجود این همه بیمارستان و مرکز ارائه خدمات سهمیه استان تهران کم است و نظام عادلانه این است که به تناسب جمعیت سهمیه واکسن داده شود.

محسنی بندپی با تاکید بر لزوم حفظ انسجام و هماهنگی در استان تهران گفت: تا به امروز الگوی موفقی توسط استان تهران ارائه شده که باید استمرار پیدا کند. از سوی دیگر مشارکت شهروندان نیز از تاثیر بسزایی برخوردار است. همچنین طرح شهید سلیمانی نیز باید با حداکثر جدیت اجرایی شود.

استاندار تهران در پایان این جلسه در جمع خبرنگاران نیز گفت: در جلسه امروز به صورت مشروح بحث شد که از اوایل اسفند ماه هشدار‌های لازم توسط کارشناسان نظام سلامت نسبت به شلوغی بازار، بازگشایی تالار‌ها و برگزاری مراسم عروسی و ختم و همچنین چرخش ویروس کرونا انگلیسی با افزایش بیماران سرپایی داده شده بود، اما متاسفانه در نهایت امروز با این شرایط مواجه شده ایم که موج چهارم به صورت خطرناکی آغاز شده است.

وی افزود: باید تدابیری اتخاذ کنیم و اقدامات مداخله جویانه اثربخشی را انجام دهیم که از جمله آن‌ها افزایش ظرفیت بیمارستانی، تشکیل ستاد هدایت بیماران، افزایش مراکز ۱۶ ساعته به ۲۴ ساعته و نظارت بر رعایت پروتکل‌ها و کاهش تردد در سطح شهر است. بی تردید با انجام این اقدامات می‌توان نسبت به مدیریت بیماری و کاهش ابتلا در هفته آینده اقدام کنیم.

اجتماعی  | اقتصادی


captcha
پربحث ترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.