کد خبر: ۱۵۴۹۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵
وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی در بازدید از شرکت تولید مواد اولیه داروپخش:

حفظ سرمایه‌های انسانی و متخصص و کمک به تسهیل صادرات از اولویت‌های سال جاری دولت است

مرتضوی دستاورد‌ها و اقدامات شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) را بسیار امیدوارکننده دانست و متذکر شد: با ظرفیت‌های موجود، این شرکت می‌تواند بیش از گذشته در صنعت دارویی کشور افتخارآفرینی کند.
حفظ سرمایه‌های انسانی و متخصص و کمک به تسهیل صادرات از اولویت‌های سال جاری دولت است

حفظ سرمایه‌های انسانی و متخصص و کمک به تسهیل صادرات از اولویت‌های سال جاری دولت است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛سید صولت مرتضوی پنجشنبه شب در بازدید از شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) کرج با اشاره به اهمیت و حساسیت مقطع کنونی کشور اظهار کرد: امسال حمایت ویژه‌ای از جامعه کارگری و کارفرمایی خواهیم کرد و سعی داریم مشکلات این قشر را حل کنیم.

وی بیان کرد: رشد و رونق تولید به عنوان پیش نیاز مهار تورم در سال جاری محسوب می‌شود و این دو مؤلفه را لازم و ملزوم یکدیگر می‌دانیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: نقش صنعت دارویی در نظام سلامت کشور بسیار با اهمیت است و به همین دلیل نیز باید از آن حمایت کامل صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، ارتقای کیفیت، بهره‌وری و افزایش تولید، توجه به حفظ سرمایه‌های انسانی و متخصص، کمک به تسهیل صادرات و رفع موانع ارزی از اصلی‌ترین برنامه‌ها و اولویت‌های دولت در سال جاری به شمار می‌رود.

مرتضوی دستاورد‌ها و اقدامات شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) را بسیار امیدوار کننده دانست و متذکر شد: با ظرفیت‌های موجود، این شرکت می‌تواند بیش از گذشته در صنعت دارویی کشور افتخارآفرینی کند.
مرتضوی گفت: تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، ارتقاء کیفیت، بهره وری و افزایش تولید، توجه به حفظ سرمایه‌های انسانی و متخصص، کمک به تسهیل صادرات و رفع موانع ارزی از مهم‌ترین برنامه‌ها و اولویت‌های سال جاری دولت هستند.

گفتنی است؛ شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) یکی از شـرکت‌هـای گـروه دارویـی تامین (TPICO) از خانواده اقتصادی بـزرگ شستا است. این شرکت به عنوان اولیـن و بزرگ‌ترین تـولـیدکننده مـواد اولیه دارویی نارکوتیک و غیر نارکوتیک کشور از سال ۱۳۷۵ در دو دسته عمده مــواد موثره (API) و نیمه ساخته پلت و دی سی (Semi Finished) در صنعت داروسازی کشور حضور فعال داشته و در راستای توسعه حیطه کسب و کار خود با نگاه به بازار‌های صادراتی از سال ۱۳۹۶ در تولید محصولات نهایـی (Finished) حضور موثر داشته است.

منصور نکویی‌نیا، مدیرعامل این شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین در جمع اصحاب رسانه، با بیان اینکه بیش از ۱۲۰ محصول دارویی در این مجموعه دانش بنیان تولید شده است، بیان کرد: این شرکت به اروپا هم مواد اولیه دارویی صادر می‌کند.

وی با اشاره به اینکه به نسبت سال ۱۴۰۰، ۸۰ درصد تولید افزایش داشته است، ادامه داد: پیش بینی ما افزایش صد درصدی تولید دارو در سال جاری است.

نکویی نیا با اشاره به اینکه در سال گذشته شرکت‌های زیر مجموعه ۱۷۵ محصول جدید تولید کردند، گفت: ۵۸ محصول برای نخستین بار بود که در کشور تولید و از این تعداد ۲۹ محصول استراتژیک برای کشور در حوزه دارو‌های ام اس و دارو‌های ضد سرطان فرمولاسیون، بهینه سازی و بومی سازی شد که ایران اسلامی را از وابستگی به خارج از کشور بی نیاز می‌کند.

وی با بیان اینکه برنامه داریم حداقل ۳ یا ۴ محصول در هر ماه تولید کنیم، گفت: تلاش می‌کنیم که دارو‌های وارداتی که ارزبری بیشتری دارند را بومی سازی کنیم که مشکلی از بخش سلامت کشور کاهش یابد.

شایسته ذکر است بازدید از خط تولید، حضور صمیمانه در جمع کارگران و صرف افطاری با کارگران این شرکت از برنامه‌های این روز وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر