کد خبر: ۱۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۷

دیدار نخست ‌وزیر کره جنوبی با علی لاریجانی

چانگ سای کِیون نخست وزیر کره جنوبی روز گذشته (یکشنبه) با استقبال محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی وارد تهران شد و در مجموعه سعدآباد تهران مورد استقبال رسمی اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری قرار گرفت
دیدار نخست ‌وزیر کره جنوبی با علی لاریجانی چانگ سای کِیون نخست وزیر کره جنوبی روز گذشته (یکشنبه) با استقبال محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی وارد تهران شد و در مجموعه سعدآباد تهران مورد استقبال رسمی اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری قرار گرفت و سپس با وی گفت و گو کرد نخست‌وزیر کره جنوبی صبح امروز با مشاور مقام معظم رهبری دیدار و گفت‌وگو کرد.

مخاطب24 به نقل از ایلنا، چانگ سای کیون نخست وزیر کره جنوبی روز دوشنبه با علی لاریجانی مشاور مقام معظم رهبری دیدار و گفت وگو کرد.

چانگ سای کِیون نخست وزیر کره جنوبی روز گذشته (یکشنبه) با استقبال محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی وارد تهران شد و در مجموعه سعدآباد تهران مورد استقبال رسمی اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری قرار گرفت و سپس با وی گفت و گو کرد

این دیدار اولین سفر یک نخست وزیر کره جنوبی در ۴۴ سال گذشته است
«چانگ سیه کیون» برای دیداری سه روزه از ایران وارد تهران شده است. بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ انتظار می‌رود که چانگ در جریان سفر سه روزه خود به ایران که سه شنبه به پایان می رسد، در مورد راه های بهبود روابط سئول و تهران و سایر موارد گفت و گو کند. این دیدار اولین سفر یک نخست وزیر کره جنوبی در ۴۴ سال گذشته است.

علاوه بر این، قرار است نخست وزیر کره جنوبی با مقامات شرکت‌های این کشور که در ایران فعالیت می‌کنند از جمله سامسونگ الکترونیک، ال جی الکترونیکس و شرکت اس کای نتورک نیز دیدار کند.


آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر