کد خبر: ۱۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۷

دیدار نخست ‌وزیر کره جنوبی با علی لاریجانی

چانگ سای کِیون نخست وزیر کره جنوبی روز گذشته (یکشنبه) با استقبال محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی وارد تهران شد و در مجموعه سعدآباد تهران مورد استقبال رسمی اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری قرار گرفت

src="/files/fa/news/دیدار نخست ‌وزیر کره جنوبی با علی لاریجانی چانگ سای کِیون نخست وزیر کره جنوبی روز گذشته (یکشنبه) با استقبال محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی وارد تهران شد و در مجموعه سعدآباد تهران مورد استقبال رسمی اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری قرار گرفت و سپس با وی گفت و گو کرد نخست‌وزیر کره جنوبی صبح امروز با مشاور مقام معظم رهبری دیدار و گفت‌وگو کرد.

مخاطب24 به نقل از ایلنا، چانگ سای کیون نخست وزیر کره جنوبی روز دوشنبه با علی لاریجانی مشاور مقام معظم رهبری دیدار و گفت وگو کرد.

چانگ سای کِیون نخست وزیر کره جنوبی روز گذشته (یکشنبه) با استقبال محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی وارد تهران شد و در مجموعه سعدآباد تهران مورد استقبال رسمی اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری قرار گرفت و سپس با وی گفت و گو کرد

این دیدار اولین سفر یک نخست وزیر کره جنوبی در ۴۴ سال گذشته است
«چانگ سیه کیون» برای دیداری سه روزه از ایران وارد تهران شده است. بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ انتظار می‌رود که چانگ در جریان سفر سه روزه خود به ایران که سه شنبه به پایان می رسد، در مورد راه های بهبود روابط سئول و تهران و سایر موارد گفت و گو کند. این دیدار اولین سفر یک نخست وزیر کره جنوبی در ۴۴ سال گذشته است.

علاوه بر این، قرار است نخست وزیر کره جنوبی با مقامات شرکت‌های این کشور که در ایران فعالیت می‌کنند از جمله سامسونگ الکترونیک، ال جی الکترونیکس و شرکت اس کای نتورک نیز دیدار کند.


آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
کیم درگذشت کیم درگذشت
«کیم یونگ نام»، رئیس سابق پارلمان کره شمالی و رئیس کشور پیشین این کشور، پس از بیش از ۲۰ سال خدمت، در سن ۹۷ سالگی درگذشت.
رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم
مسعود پزشکیان در بازدید از نمایشگاه فناوری‌های نوین تأکید کرد که محصولات دانش‌بنیان باید با کیفیت بالا تولید، صادر و برای خدمت‌رسانی به مناطق محروم به کار گرفته شوند.
یوتیوب در دانشگاه تهران رفع فیلتر شد یوتیوب در دانشگاه تهران رفع فیلتر شد
دانشگاه تهران اعلام کرد که دسترسی به یوتیوب از طریق اینترنت داخلی این دانشگاه برای دانشجویان رفع فیلتر شده و استفاده آموزشی و پژوهشی تسهیل شد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر