کد خبر: ۱۵۴۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۳

مجوز عملیات ارزی مرحله دوم و سوم بانک آینده دریافت شد

بانک آینده در راستای ارائه خدمات نوین و تکمیل سبد خدمات خود مجوز عملیات ارزی مرحله دوم و سوم را از سوی بانک مرکزی ج. ا. ایران دریافت کرد.
مجوز عملیات ارزی مرحله دوم و سوم بانک آینده دریافت شد

مجوز عملیات ارزی مرحله دوم و سوم بانک آینده دریافت شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده :بانک مرکزی ج. ا. ایران با درخواست بانک آینده برای انجام عملیات ارزی در سطح مراحل دوم و سوم، موافقت کرد تا این بانک بتواند خدمات بیشتر و بهتری را به مشتریان، سهام‌داران و دیگر ذی‌نفعان ارائه کند.
بانک آینده که پیش از این در سال ۱۳۹۸، مجوز عملیات ارزی مرحله اول را اخذ کرده بود، با فراهم آوردن زیر ساخت‌ها و پیگیری‌های لازم، موفق به کسب مجوز عملیات ارزی مرحله دوم و سوم شد.
مجوز عملیات ارزی مرحله دوم و سوم، در چارچوب «دستورالعمل صدور اجازه‌نامه عملیات ارزی مؤسسات اعتباری» توسط مدیریت کل مقررات مجوز‌های بانکی و مبارزه با پولشویی اداره مجوز‌های بانکیِ بانک مرکزی ج. ا. ایران، به بانک آینده اعطا شده است.
بانک آینده از این پس می‌تواند تمام عملیات ارزی همچون: افتتاح حساب (جاری، پس‌انداز و سپرده مدت‌دار)، گشایش اعتبار اسنادی (صادراتی و وارداتی)، بروات اسنادی، صدور ضمانت‌نامه ارزی، سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار، صدور حواله‌های ارزی، انجام قرارداد‌های تأمین مالی (کوتاه، میان و بلندمدت)، بازار‌های بین‌بانکی ارزی، انتشار اوراق بهادار و مواردی از این قبیل را در چارچوب مقررات و بخشنامه‌های ابلاغی، اجرا کند.

 
برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر