کد خبر: ۱۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴

سانتریفیوژهای از مدار خارج شده در نطنز IR۱ بوده‌اند

سخنگوی وزیر امور خارجه کشورمان گفت: فردا وزیر خارجه روسیه در تهران با همتای ایرانی خود رایزنی خواهد کرد.
سانتریفیوژهای از مدار خارج شده در نطنز IR۱ بوده‌اند سخنگوی وزیر امور خارجه کشورمان گفت: فردا وزیر خارجه روسیه در تهران با همتای ایرانی خود رایزنی خواهد کرد.
سانتریفیوژهای از مدار خارج شده در نطنز IR۱ بوده‌اند

مخاطب24 به نقل از ایسنا ، سعید خطیب زاده در نشست خبری این هفته خود اعلام کرد : در جریان این سفر توافق‌نامه جامع بین دو کشور امضا خواهد شد با توجه به این که مدت ده ساله قبلی این توافق در فروردین منقضی شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان همچنین گفت : در روز شنبه نیز وزیر خارجه صربستان به تهران می‌آید.

خطیب زاده با اشاره به حادثه روز گذشته در مجتمع هسته‌ای نطنز و اخبار منتشر شده در مورد نقش رژیم صهیونیستی در این حادثه گفت: این حادثه خوشبختانه هیچ خسارت انسانی و محیط زیستی نداشته است، البته می‌توانست به یک فاجعه بینجامد. این جنایت علیه بشریت است و انجام چنین اقداماتی دور از ذات رژیم صهیونیستی نیست.

وی ادامه داد : اگر در این ماجرا هدف این بوده که توان هسته‌ای ایران محدود شود ، باید اعلام کنم که برعکس است . تمامی سانتریفیوژهایی که از مدار خارج شدند، از نوع IR۱ بوده‌اند و با نوع پیشرفته سانتریفیوژها جایگزین خواهند شد.

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد : پاسخ ایران ، انتقام از رژیم صهیونیستی خواهد بود در زمان وجای خود.

وی افزود : وزارت خارجه مسئولیت دارد که در چارچوب سیاست‌های نظام در راستای رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه مردم ایران اقدام کند و هم‌زمان نیز اسراییل پاسخ خود را از مجاری خود خواهد گرفت.

خطیب زاده تاکید کرد : آن چه که در نطنز رخ داد نمی تواند صنعت هسته ای کشور را به عقب برگرداند چراکه این صنعت در کشور تبدیل به یک دانش بومی پیشرفته شده است.
وی تصریح کرد : پرونده هسته‌ای ایران ، یک پرونده ملی است که با اجماع از سوی نهادهای حاکمیتی پیگیری می شود و با تحولات داخلی کشور مرتبط نیست.


سیاسی | انتخابات

برچسب ها: خطیب زاده
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
صفحه خبر بالای تصاویر