کد خبر: ۱۵۴۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷

دینکو یلیچیچ سرمربی فولاد یزد، سرمربی جدید رونالدو

دینکو یلیچیچ که امروز به عنوان سرمربی موقت النصر معرفی شد، سابقه هدایت فولاد یزد را در کارنامه دارد!
دینکو یلیچیچ سرمربی فولاد یزد،  سرمربی جدید رونالدو

نکته جالب در رزومه سرمربی جدید رونالدو

مخاطب24:باشگاه النصر عربستان عصر پنج شنبه به صورت رسمی به همکاری با رودی گارسیا سرمربی فرانسوی خود پایان داد. مدیریت النصر بلافاصله نیز دینکو یلیچیچ که البته ایلیشیچ نیز تلفظ می‌شود، را به عنوان سرمربی موقت خود انتخاب کرد.

اما نکته عجیب و قابل توجه، نام یک تیم ایرانی در میان رزومه این سرمربی کروات است. دینکو یلیچیچ در فصل ۹۳–۹۴، هدایت تیم دسته اولی فولاد یزد را در رقابت‌های لیگ آزادگان به عهده داشت که البته بنا بر دلایلی عجیب و باورنکردنی از این تیم اخراج شد.

مرور اخبار ۹ سال قبل نشان می‌دهد که محمد انواری، سرپرست وقت تیم فولاد یزد، در گفتگو با رسانه‌ها، علت قطع همکاری با دینکو یلیچیچ را بی‌نظمی و عدم حضور به موقع این سرمربی کراوت در استان یزد و تمرینات فولاد عنوان کرده بود!

این سرمربی کروات که حضور بسیار کوتاه مدتی در تیم فولاد یزد داشت، تنها در چهار مسابقه روی نیمکت فولاد یزد نشست که حاصل آن یک پیروزی، یک تساوی و ۲ شکست بود.

منبع: ورزش۳

 
برچسب ها: النصر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟ ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟
برخی از اهداف در اسرائیل باقی ماندند تا در صورت تشدید حملات رژیم صهیونی مورد حمله قرار گیرند و ازاین‌رو برای مهار دامنه تجاوزات تل‌آویو مورداستفاده قرار گرفتند. بااین‌حال تضمینی وجود ندارد که حمله‌ای به آنها صورت نگیرد.
چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟ چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟
شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید رژیم صهیونیستی از زمان تأسیس خود در حدود ۷۷ سال گذشته، بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های خارجی ایالات متحده بوده و درمجموع به قیمت امروز حدود ۳۱۰ میلیارد دلار (با احتساب تورم) کمک‌های اقتصادی و نظامی دریافت کرده است.
پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران
دو کمپین مشکوک هم‌زمان در فضای مجازی مشغول فعالیت است، اینها کاری را کردند که حتی رسانه‌های مواجب‌بگیر موساد هم از آن عاجز بودند: «تخریب غرور ملی از درون گفتمان خودی».
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
برگزیده
برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟ برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟
برانکو ایوانکوویچ برای مذاکره با پرسپولیس یک شرط مهم دارد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر