کد خبر: ۱۵۳۹۴
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۲

وزیر خارجه آلمان به چین سفر کرد

وزیر خارجه آلمان پس از سفر رئیس جمهور فرانسه به پکن به چین سفر می‌کند.
وزیر خارجه آلمان به چین سفر کرد

وزیر خارجه آلمان به چین سفر کرد

مخاطب۲۴ : آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان روز پنجشنبه سفر خود به چین را با هدف احیای مجدد سیاست مشترک اتحادیه اروپا در قبال پکن چند روز پس از اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه مبنی بر بی نظمی در رویکرد این قاره نسبت به این ابرقدرت در حالِ ظهور آغاز می‌کند.

به گزارش رویترز، مکرون در سفر خود از اتحادیه اروپا خواست وابستگی خود را به آمریکا کاهش دهد و درگیر تنش تایوان نشود.

 

گفته تحلیلگران، با این اوصاف ریسک سفر آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان افزایش یافته است و بسیاری از اعضای اتحادیه اروپا امیدوارند که برلین از این فرصت برای تعیین خط مشی اتحادیه اروپا در قبال چین استفاده کند.

مکرون به طور گسترده با هشدار به اروپا که نباید «در بحران‌هایی گرفتار شویم که مال ما نیست»، رویکرد کشورش در قبال قبال تایوان را نشان داد – اگرچه دفتر او اصرار داشت که منظور او این نبوده و موضع او در مورد تایوان و چین تغییر نکرده است.

حتی بدون توجه به اظهارات مکرون، این سفر برای بائربوک، که در مورد چین تندروتر از اولاف شولتس صدراعظم بوده و در حال تهیه پیش نویس سیاست چین با هدف کاهش وابستگی اقتصادی آلمان به پکن است، مهم خواهد بود.

قرار است وزیر امور خارجه آلمان در این سفر دو روزه با همتای خود «کین گانگ» و «وانگ یی» دیپلمات ارشد چین دیدار کند.

بائربوک در سخنانی پیش از سفر خود گفت که مهمترین دستور کار او یادآوری مسئولیت چین برای تأثیرگذاری بر روسیه برای پایان دادن به حمله این کشور به اوکراین و تأکید بر اعتقاد مشترک اروپا مبنی بر غیرقابل قبول بودن تغییر وضعیت موجود در تنگه تایوان است.

بائربوک افزود: «برای من واضح است که ما هیچ علاقه‌ای به جداسازی اقتصادی نداریم...، اما باید نگاهی سیستماتیک به خطرات وابستگی‌های یک طرفه داشته باشیم و آن‌ها را کاهش دهیم.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر