کد خبر: ۱۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۶

نفتکش کره جنوبی از سوی ایران آزاد شد

خبرگزاری یونهاپ به نقل از وزارت خارجه کره جنوبی گزارش داد که ایران نفتکش کره جنوبی و ناخدای آن را حدود سه ماه پس از توقیف آزاد کرده است. به گزارش این خبرگزاری، وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که این کشتی همراه با ناخدا و ۱۲ خدمه دیگر آن بندر، حدود ساعت ۶ صبح به وقت محلی، ایران را ترک کرده است.
نفتکش کره جنوبی از سوی ایران آزاد شد خبرگزاری یونهاپ به نقل از وزارت خارجه کره جنوبی گزارش داد که ایران نفتکش کره جنوبی و ناخدای آن را حدود سه ماه پس از توقیف آزاد کرده است. به گزارش این خبرگزاری، وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که این کشتی همراه با ناخدا و ۱۲ خدمه دیگر آن بندر، حدود ساعت ۶ صبح به وقت محلی، ایران را ترک کرده است.
خبرگزاری یونهاپ به نقل از وزارت خارجه کره جنوبی گزارش داد، ایران نفتکش کره جنوبی و ناخدای آن را حدود سه ماه پس از توقیف آزاد کرده است.

به گزارش این خبرگزاری، وزارت خارجه این کشور اعلام کرد، این کشتی همراه با ناخدا و ۱۲ خدمه دیگر آن بندر، حدود ساعت ۶ صبح به وقت محلی، ایران را ترک کرده است.

بر اساس این گزارش، خدمه کشتی برای نگهداری از نفتکش در کشتی ماندند.

یونهاپ افزود، این اتفاق زمانی افتاده است که سئول و تهران، احتمالا بر سر آزادی ۷ میلیارد دلار پول بلوکه شده ایران در کره جنوبی پیشبردهایی را داشته اند.

نفتکش کره جنوبی از سوی ایران آزاد شد

روز سیزدهم فروردین ماه یک منبع دیپلماتیک کره جنوبی از احتمال آزادی نفتکش توقیف شده کره جنوبی و ناخدای آن در روز ۲۰ فروردین خبر داده بود.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۵ دی ماه سال گذشته، یک فروند شناور کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیمی» حامل ۷ هزار و ۲۰۰ تن مواد شیمیایی نفتی را به دلیل نقض پروتکل‌های زیست‌ محیطی در خلیج فارس توقیف کرد.

این کشتی ۲۰ ملوان داشت که پنج خدمه آن کره ای بودند. چند روز بعد از توقیف این کشتی، جمهوری اسلامی ایران در اقدامی انسان دوستانه، تمامی خدمه این کشتی غیر از ناخدا را آزاد کرد.

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) در خصوص آزادی نفتکش کره جنوبی اعلام کرد: در پی تکمیل تحقیقات در مورد تخلف کشتی کره‌ای و بنا به درخواست مالک و دولت کره برای آزادی کشتی، دستور آزادی کشتی از سوی دادستان صادر شد.

وی افزود: عدم سوء سابقه ناخدا و کشتی در زمینه تخلف در منطقه، زمینه نگاه مثبت دادستان را فراهم کرد.

خطیب‌زاده خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری با سواحل طولانی در خلیج فارس و دریای عمان، بر رعایت کامل مقررات دریایی از جمله مقررات‌ ناظر بر حفظ محیط زیست تاکید دارد و هر گونه تخلف در این زمینه را رصد و پیگیری می‌کند.

خطیب‌زاده روز دوشنبه ۱۶ فروردین ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره اعلام رسانه‌های کره‌ای مبنی بر آزادی نفتکش کره جنوبی گفته بود: موضوع کشتی کره‌ای یک موضوع کاملا متفاوت از روابط دوجانبه است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی یادآور شد: البته دولت کره درخواست‌های خیلی جدی از ما داشته و با توجه به اینکه کاپیتان کشتی سوء سابقه نداشته و همه بررسی‌ها در مسیر کمک به این کشتی بوده، ما پیشنهادهای خودمان را به قوه قضاییه و مقام قضایی ارائه کردیم و مقام قضایی تا امروز با نظر مثبت به این موضوع پرداخته است. به محض اینکه مقام قضایی به نتیجه برسد سخنگوی قوه قضاییه اعلام خواهد کرد. وزارت خارجه توصیه‌های خودش را با توجه به درخواست‌های دولت کره و عدم سوء پیشینه کشتی و کاپیتان به قوه قضاییه اعلام کرده است.


برچسب ها: نفتکش کره جنوبی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد! موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد!
کانال آمریکایی «New Horizon TV» در گزارشی به پرتاب موشک سجیل و شگفتانه‌هایی که نیرو‌های مسلح کشور برای رژیم اسرائیل دارد پرداخته است.
تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد
طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری تمامی فرودگاه‌های کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد.
برگزیده
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
صفحه خبر بالای تصاویر