کد خبر: ۱۵۳۷۴
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲

افشای دارایی‌های دیگر شرکت‌های بانک آینده

به‌دنبال افشا‌های پیشین گزارش‌های کارشناسی املاک بانک آینده در سامانه کدال، ارزیابی‌های جدیدی از املاک بانک در این سامانه افشا شد.
افشای دارایی‌های دیگر شرکت‌های بانک آینده

افشای دارایی‌های دیگر شرکت‌های بانک آینده

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده :بر اساس گزارش‌های درج شده در این سامانه، املاک و دارایی‌های ارزیابی شده از شرکت‌های زیرمجموعه بانک آینده که توسط هیأت کارشناسان رسمی دادگستری مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضائیه انجام شده است، بیانگر افزایش ارزش چشمگیر دارایی‌های مزبور، نسبت به گذشته است که جدیدترین موارد افشا شده بدین شرح است:
ملک سعادت آباد متعلق به شرکت تجارت الکترونیک فردا، ملک شیخ بهایی متعلق به شرکت توسعه تجارت نگین بینالود، ملک جردن متعلق به شرکت دقایق‌گستر پویا، املاک زرتشت و حکیم متعلق به شرکت آشیان‌سازان کیهان، ملک بخارست متعلق به شرکت مهندسی عمرانی اقتصادگستر دنا، هتل پروما متعلق به شرکت سفیر امواج آریا و بازار مبل ۳ متعلق به شرکت توسعه ساختمانی سامان و ملک دیوارسنگی متعلق به شرکت ارزش‌آفرینان سیراف.
با توجه به ارزیابی دارایی‌های فوق افزایش و ارزش قابل توجه آن‌ها پیش‌بینی می‌شود. سایر دارایی‌های بانک که در جریان ارزیابی توسط کارشناسان رسمی قوه قضائیه است نیز از افزایش ارزش قابل توجهی برخوردار می‌شوند.
شایان ذکر است، فرآیند ارزیابی سایر دارایی‌های شرکت‌های تابعه بانک در جریان است و گزارش‌های مربوطه به محض دریافت از طریق سامانه کدال به سهامداران محترم و سایر استفاده‌کنندگان اطلاع‌رسانی خواهد شد.
گفتنی است، ارزیابی دارایی‌های شرکت‌های تابعه، مقدمه ارزیابی ارزش سهام آن شرکت‌ها و متعاقباً افزایش سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی سرمایه‌گذاری‌ها، (پس از انجام تشریفات قانونی) است.

 
برچسب ها: بانک آینده
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.