کد خبر: ۱۵۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۴

وزرای امور خارجه ایران و ژاپن با یکدیگر گفتگو کردند

وزیر امور خارجه کشورمان و وزیر امور خارجه ژاپن در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت و گو و تبادل نظر کردند.
وزرای امور خارجه ایران و ژاپن با یکدیگر گفتگو کردند

وزرای امور خارجه ایران و ژاپن با یکدیگر گفتگو کردند

مخاطب۲۴ :‌ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و هایاشی یوشی ماسا وزیر امور خارجه ژاپن در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.

در این تماس تلفنی دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف و نیز روند مذاکرات وین برای رفع تحریم‌ها تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه ژاپن روابط دوستانه و تاریخی دو کشور را پر اهمیت خواند.

 

وی همچنین ضمن بیان دیدگاه‌های کشورش در خصوص روند مذاکرات وین، دیدگاه توکیو را برای کمک به تکمیل این روند اعلام کرد.

وزیر خارجه ژاپن همچنین از روند مثبت همکاری‌های ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفتگوی تلفنی به دیدار مهم نخست وزیر ژاپن با رییس جمهور ایران در نیویورک اشاره کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با توجه به پیشینه مثبت و روابط تاریخی میان دو کشور ایران و ژاپن، از گسترش همکاری‌های فیمابین در عرصه‌های مختلف استقبال کرد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: ایران همواره دیپلماسی و مذاکره را راه حل برون رفت از چالش‌های منطقه‌ای و جهانی می‌داند.

تحولات اوکراین نیز در این گفتگو مورد تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان بار دیگر بر مواضع صریح و اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال اوکراین و مخالفت با جنگ تاکید کرد.

در این تماس درود‌های گرم نخست وزیر ژاپن به رییس جمهور کشورمان دریافت شد. همچنین امیرعبداللهیان حامل سلام‌های دکتر رییسی به همتایش بود.

وزیر امور خارجه ژاپن از وزیر امور خارجه کشورمان برای سفر به توکیو دعوت کرد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت