کد خبر: ۱۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱

اعلام روش استعلام میزان بدهی مالیاتی و ممنوع الخروجی

معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت: امکان استعلام بدهی مالیاتی و استعلام ممنوع الخروجی از طریق درگاه ملی برای عموم شهروندان فراهم است.
مخاطب24 : اعلام روش استعلام میزان بدهی مالیاتی و ممنوع الخروجیاعلام روش استعلام میزان بدهی مالیاتی و ممنوع الخروجی معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت: امکان استعلام بدهی مالیاتی و ممنوع الخروجی از طریق درگاه ملی برای عموم شهروندان فراهم است. 

به گزارش  تابناک و به نقل از رسانه مالیاتی ایران، هادی خانی افزود: با الکترونیکی شدن تمامی خدمات مالیاتی، ارتباط مودیان با ادارات مالیاتی به کمترین میزان کاهش می‌یابد و به تبع این امر، فساد اداری و هزینه‌های وصول مالیات نیز به شدت تقلیل می‌یابد.


وی گفت: نظام مالیاتی کشور در آستانه تبدیل شدن به یک نظام مالیاتی مدرن است که مالیات هوشمند (I. TAX) اصلی‎‌ترین مشخصه آن به شمار می‌رود.

معاون فناوری‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور افزود: بسترسازی تسهیل، تسریع و توسعه خدمات الکترونیک به ذینفعان سازمان، ارائه اطلاعات مورد نیاز مؤدیان مالیاتی و عموم مردم از سوابق پرونده‌های مالیاتی، یکپارچه سازی اطلاعات مؤدیان در یک درگاه واحد، کاهش مراجعات حضوری مردم به سازمان، افزایش رضایت مندی مودیان وکاهش مصرف کاغذ، از مهمترین اهداف اجرای این پروژه ملی به شمار می‌رود.

خانی گفت: این درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی و با شعار «هر ایرانی یک مودی»، اکنون آماده خدمات‎رسانی به مودیان مالیاتی است.

وی افزود: از طریق این پنجره واحد الکترونیک، حدود 25 خدمت مالیاتی به عموم شهروندان و مودیان بطور متمرکز و به صورت الکترونیک ارایه می‌شود که از جمله این خدمات می‌توان به مشاهده پرونده‌های مالیاتی در بخش مالیات مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده، کارتابل ابلاغ الکترونیک، ارایه اظهارنامه‎های مالیاتی، رفع تعهدات ارزی و ... اشاره کرد.

خانی گفت: همچنین سایر اقداماتی که شهروندان برای انجام آن نیازمند مراجعه حضوری به ادارات مالیاتی یا سایر مراجع بودند از جمله پرداخت قبوض مالیاتی، دریافت گواهی نقل و انتقال موضوع ماده 187 قانون مالیات‎های مستقیم، استعلام ممنوع الخروجی، استعلام بدهی مالیاتی، استعلام مالیات خریداران سکه و ... نیز از طریق این درگاه ملی قابل ارایه به مردم است.

معاون فناوری‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه این پنجره واحد روز به روز تکامل یافته و خدمات مطلوبتری را به صورت الکترونیک به مودیان ارایه خواهد کرد، افزود: از جمله خدمات در دست طراحی می‌توان به مشاهده فرآیندهای رسیدگی و قطعیت، درخواست بخشودگی جرائم، درخواست تقسیط بدهی مالیاتی، درخواست ثبت و پیگیری اعتراض، ارسال اظهارنامه‌های مشاغل و مستغلات استیجاری و ارث، اعلام عدم فعالیت، تعطیلی، شروع به کار و یا تغییر کاربری، درخواست استرداد، درخواست رفع محدودیت تبصره 4 ماده 186 ق. م. م، درخواست ارسال اظهارنامه به بورس، درخواست تمکین برگه‌های مالیاتی و مشاهده مالیات تکلیفی پزشکان اشاره کرد که در آینده، این خدمات به شکل موثری به مودیان محترم ارایه خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
برخورد با اعتراض پرستاران برخورد با اعتراض پرستاران
دبیرکل خانه پرستار با انتقاد از برخورد با تجمعات صنفی گفت بسیاری از پرستاران به‌دلیل تعارض منافع و شرایط نامناسب، مهاجرت یا ترک شغل کرده‌اند و درآمد پرستاران جهان قابل مقایسه با ایران نیست.
هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد افزایش شدید قیمت مواد غذایی، دسترسی دهک‌های یک تا پنج به اقلام ضروری را سخت کرده و مصرف سبزیجات و لبنیات در بسیاری خانوار‌ها کمتر از نیاز است.
واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است
وزارت خارجه قطعنامه اخیر آژانس را اقدامی غیرقانونی و فاقد وجاهت دانست و تأکید کرد شورای حکام صلاحیتی برای بازگرداندن قطعنامه‌های خاتمه‌یافته شورای امنیت ندارد.
بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد
بزرگ‌ترین پالایشگر خصوصی هند، ریلاینس، پیش از پایان ضرب‌الاجل آمریکا خرید نفت از روسیه را متوقف کرد؛ اقدامی برای پرهیز از ریسک تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا.
حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان
آمار‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم در آبان‌ماه ۴۳۸ هزار نفر کمتر شده و جمعیت دریافت‌کنندگان به حدود ۴۱.۸ میلیون نفر رسیده است.
جلسه حراج شمش طلا لغو شد جلسه حراج شمش طلا لغو شد
سخنگوی مرکز مبادله اعلام کرد حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۲ آذر به دلیل تعطیلی روز بعد و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نخواهد شد.
واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ویژه آذر ۱۴۰۴ برای خودرو‌های شخصی بدون تغییر از بامداد شنبه در کارت‌های هوشمند سوخت شارژ می‌شود و امکان برداشت آن از تمامی جایگاه‌ها فراهم است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر