کد خبر: ۱۵۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۰

زمان احتمالی بازگشایی سفارت ایران در عربستان

مدیرکل خلیج فارس وزارت خارجه در پاسخ به این سوال که آیا برای آغاز حضور مجدد شهروندان ایرانی در «عمره مفرده» نیز برنامه ریزی شده است و زمانی در این ارتباط مشخص شده است؟ تصریح کرد: در مورد حضور شهروندان ایرانی در عمره مفرده به لحاظ زمانی ما پیش‌بینی می‌کنیم که این موضوع بعد از انجام حج تمتع انجام شود.
زمان احتمالی بازگشایی سفارت ایران در عربستان

زمان احتمالی بازگشایی سفارت ایران در عربستان

مخاطب۲۴ : علیرضا عنایتی، مدیرکل خلیج فارس وزارت خارجه، در پاسخ به پرسشی در ارتباط با زمان‌های مختلف مطرح شده در مورد زمان بازگشایی سفارت ایران در عربستان و سرکنسولگری تهران در جده گفت: در چارچوب توافق ایران و عربستان برای بازگشایی سفارتخانه‌های یکدیگر در تهران و ریاض و بازگشایی سرکنسولگری‌هایشان در دو شهر مشهد و جده، در روز شنبه هیات سعودی وارد ایران شد و بعد از ملاقات با مدیرکل تشریفات وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، کار خود را جهت بازدید از سفارت این کشور در تهران انجام داد.

وی ادامه داد: این هیات همچنین به مشهد خواهد رفت و از اماکن سیاسی این کشور در مشهد از جمله سرکنسولگری و رزیدانس بازدید می‌کند.

عنایتی گفت که بر اساس آنچه که از برادران سعودی دریافت کردیم این هیات بعد از بازگشت به ریاض، متعاقباً برای آماده‌سازی امور جهت بازگشایی سفارت و سرکنسولگری این کشور در تهران و مشهد اقدام می‌کند.

مدیرکل خلیج فارس وزارت خارجه در پاسخ به این سوال که آیا برای آغاز حضور مجدد شهروندان ایرانی در «عمره مفرده» نیز برنامه ریزی شده است و زمانی در این ارتباط مشخص شده است؟ تصریح کرد: در مورد حضور شهروندان ایرانی در عمره مفرده به لحاظ زمانی ما پیش‌بینی می‌کنیم که این موضوع بعد از انجام حج تمتع انجام شود.

عنایتی در این ارتباط گفت: در سال‌های گذشته بعد از قطع روابط دو کشور ایران و عربستان، انجام «حج تمتع» به جز دو سال کرونا بین دو کشور جاری بود، اما «عمره مفرده» متوقف شده بود. گرچه گفتگو‌هایی طی سال‌های گذشته با طرف سعودی برقرار بود که آیا امکان برقراری عمره مفرده و از سرگیری آن برای شهروندان ایرانی وجود دارد یا نه. اکنون با توجه به از سرگیری روابط رسمی دو کشور از هفدهم فروردین سال جاری، عملا موضوع برقراری عمره در دستور کار قرار گرفت و طرف سعودی با این موضوع موافقت کرد و تصور ما این است که بعد از انجام حج تمتع امکان اینکه سازمان حج و زیارت با طرف سعودی وارد گفتگو شود تا طبق مکانیزم و ساز و کار‌هایی بتواند این موضوع را برنامه یزی کند که شهروندان ایرانی بتوانند در عمره مفرده شرکت کنند، کاملا فراهم است.

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر