کد خبر: ۱۵۲۸۸
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۹

واکنش مسکو به ادعای توافق با مصر

سخنگوی کرملین گفت که گزارش‌ها درباره برنامه‌های ادعایی مصر برای تامین مخفیانه هزاران موشک به روسیه، شبیه به اطلاعات غلط دیگر به نظر می‌رسد.
واکنش مسکو به ادعای توافق با مصر

واکنش مسکو به ادعای توافق با مصر

مخاطب۲۴ : سخنگوی کرملین گفت که گزارش‌ها درباره برنامه‌های ادعایی مصر برای تامین مخفیانه هزاران موشک به روسیه، شبیه به اطلاعات غلط دیگر به نظر می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که گزارش‌هایی درباره برنامه‌های ادعایی مصر برای تامین مخفیانه هزاران موشک به روسیه، شبیه به اطلاعات غلط دیگر به نظر می‌رسد.

 

پیش از این روزنامه واشنگتن پست با استناد به یک سند فوق محرمانه آمریکا گزارش داد که مصر به طور مخفیانه قصد دارد تا ۴۰۰۰۰ موشک به روسیه تحویل دهد. پسکوف به خبرنگاران گفت: به نظر می‌رسد این اطلاعات نادرست دیگری است که امروز به وفور وجود دارد. باید از چنین گزارش‌هایی، چنین برداشت‌هایی داشت.

سخنگوی کرملین امروز همچنین گفت که موضع ژاپن در مورد «اشغال غیرقانونی» جزایر کوریل توسط روسیه «غیر قابل قبول است، زیرا این جزایر جزء لاینفک روسیه هستند.»

در اوایل ماه، دولت ژاپن خط‌مشی سال ۲۰۲۳ درباره دیپلماسی را منتشر کرد که دوره اول ژانویه تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۲ را در بر می‌گیرد و دوباره این عبارت را به کار برد که جزایر کوریل «بخش جدایی‌ناپذیر ژاپن» هستند و «به طور غیرقانونی توسط روسیه اشغال شده‌اند.»

پسکوف در این رابطه گفت: ما چنین اظهاراتی از سمت آن‌ها را به طور مرتب می‌بینیم. ما چنین فرمول‌بندی‌هایی از این مساله یا هرگونه عبارات مشابه را نمی‌پذیریم. جزایر کوریل بخشی جدایی‌ناپذیر از روسیه هستند.

سخنگوی کرملین امروز همچنین گفت که مسکو انتظار دارد که تماس‌های متعددی میان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری مارس ۲۰۲۴ در روسیه برقرار شود.


پسکوف به خبرنگاران گفت: انتظار داریم که تماس‌های متعددی با اردوغان قبل از انتخابات ریاست جمهوری در روسیه برقرار شود.

سخنگوی کرملین همچنین امروز گفت که پیش‌نویس قانون ثبت‌نام یکپارچه افراد واجد شرایط برای خدمت سربازی با بسیج نیرو‌ها مرتبط نیست، اما ثبت‌نام نظامی سیستمی است که باید مدرن شود.

روز دوشنبه، آندری کارتاپولوف، رئیس کمیته دفاعی دومای روسیه گفت که ثبت‌نام واحد از افراد واجد شرایط سربازی بر اساس منابع اطلاعاتی دولتی در روسیه ایجاد خواهد شد. بر اساس این لایحه، دو روش جدید صدور برگه نظام وظیفه به صورت آنلاین از طریق درگاه خدمات عمومی و از طریق مراکز چند منظوره اضافه خواهد شد.

پسکوف در این رابطه به خبرنگاران گفت: تا به حال، در واقع سؤالات زیادی وجود دارد و اینکه ایمیل ارسال می‌کنند و می‌پرسند که نحوه عملکرد آن چیست و براساس چه چیزی است. واقعا تفاوت‌های ظریف زیادی در اینجا وجود دارد ... به طور کلی، این کار کاملاً ضروری است. ما نیاز به بهبود و نوسازی سیستم سوابق نظامی نیاز داریم. دیجیتالی شدن این سامانه به گونه‌ای ضروری است که برای همه شهروندان قابل فهم، سریع، آگاهی‌بخش و آسان شود.

به گفته او، هیچ احساسی در کرملین وجود ندارد که چنین بحث فوری درباره این لایحه جدید در پس زمینه عملیات نظامی اوکراین می‌تواند باعث وحشت و موج جدیدی از مهاجرت شود «زیرا این به بسیج عمومی مربوط نیست، بلکه مربوط به ثبت‌نام نظامی است و این باید درک شده و باید توضیح داده شود.»

پسکوف در مورد چشم‌انداز موج دوم بسیج نسبی هم گفت که هیچ تغییری در موضع کرملین در این مورد وجود ندارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر