کد خبر: ۱۵۲۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹

زیان انباشته بیمه میهن تا سال ۱۴۰۳ مستهلک خواهد شد

مدیرعامل بیمه میهن در ادامه بازدید‌های خود از شعب این شرکت، در بازدید از سرپرستی استان‌های مرکزی و اصفهان، از رئوس برنامه‌های این شرکت در سال جدید خبر داد.
زیان انباشته بیمه میهن تا سال ۱۴۰۳ مستهلک خواهد شد

زیان انباشته بیمه میهن تا سال ۱۴۰۳ مستهلک خواهد شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه میهن؛سیدهادی شیخ الاسلامی مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره این شرکت در دیدار همکاران و شبکه فروش این دو استان ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات آنان در ماه صیام، با اشاره به اقدامات و موفقیت‌های نسبی شرکت در سال گذشته، خروج شرکت از شمولیت ماده ۱۴۱ از طریق افزایش سرمایه، افزایش ظرفیت نگهداری و کسب مجوز قبولی اتکایی، تمرکز بر توسعه مزیت‌های رقابتی و کسب سود پایدار، توسعه بهره وری نیروی انسانی، افزایش پرتفوی، پروژه تحول دیجیتال شرکت و توسعه پایگاه اجتماعی بیمه میهن را از اهداف راهبردی و رئوس برنامه‌های این شرکت در سال جدید برشمرد.
شیخ الاسلامی در جریان این دیدار‌ها که محسن مقدم مدیر منابع انسانی و پشتیبانی و میثم مولائی مدیر امور شعب و نمایندگان نیز حضور داشتند، از زحمات و تلاش‌های نمایندگان و شبکه فروش در سال گذشته قدردانی کرد و گفت طی شش ماه گذشته کار‌های اساسی و شگرفی در بخش فناوری اطلاعات شرکت صورت گرفته و زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبی در این حوزه ایجاد شده است که در یک دهه گذشته بی سابقه بوده و امیدواریم بزودی با رونمایی از سامانه‌های جدید، بتوانیم در همه حوزه‌ها خدمات برخط و غیرحضوری به مشتریان و ذینفعان خود ارائه دهیم.
مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره بیمه میهن با اشاره به این موضوع که طی دو سال گذشته مدت قانونی صلاحیت اعضای هیأت مدیره مستقر به اتمام رسیده بود؛ گفت: سال گذشته با تصمیم و تدبیر سهامداران محترم، اعضای جدید هیأت مدیره شکل گرفت و پس از تأیید نهاد ناظر، در مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده که دهم بهمن ۱۴۰۱ برگزار گردید، اعضای جدید انتخاب و رسماً مستقر و فعالیت خود را آغاز کردند که امیدواریم با مدیریت، هدایت، راهبری و نظارت ایشان، امور شرکت را مدیریت و اداره کنیم.
شیخ الاسلامی با اشاره به تولید حق بیمه بیش از ۷۳۰ میلیارد تومانی این شرکت در سال گذشته، علت عدم افزایش چشمگیر تولید حق بیمه را کنار گذاشتن پرتفوی‌های زیان ده جاری در شرکت عنوان کرد و گفت به فضل الهی در سال جدید این موضوع با برنامه ریزی دقیق و تعیین و ابلاغ بودجه تکلیفی به شعب و جذب پرتفوی‌های کم ریسک جبران خواهد شد.
وی در زمینه وصول مطالبات، پرداخت دیات و خسارت‌های معوق باقی مانده از سال‌های گذشته و نیز بدهی‌های شرکت به نهاد‌ها و مراجع ذیربط نیز گفت به فضل الهی در نیمه دوم ۱۴۰۱ با تمام چالش‌ها و مشکلاتی که شرکت داشت، توانستیم قسمتی از مطالبات معوق را وصول و با جذب نقدینگی از مجاری مختلف بخش اعظمی از بدهی‌های شرکت به نهاد‌ها و مراجع ذیربط و خسارت‌های معوق را پرداخت نمائیم.
بر اساس این گزارش؛ در راستای ساماندهی، تقویت، پویایی و عملکرد بهتر و بهره مندی از اشخاص کاردان و مسئولیت پذیر برای دستیابی به اهداف راهبردی؛ در این مراسم محمدرضا بزرگ پور به عنوان مدیر منطقه ۴ کشوری بیمه میهن شامل استان‌های اصفهان، مرکزی، یزد و چهارمحال و بختیاری و با حفظ سمت به عنوان مدیر شعبه اصفهان و حامد نجفی حقیقی نیز به عنوان مدیر شعبه اراک منصوب و معرفی شدند و از خدمات ابوذر حسینی و احسان جعفرزاده سرپرستان پیشین این شعب قدردانی گردید. گفتنی است مدیر منطقه و استان از جمله سوابق کاری و مفید بیش از یک دهه آقایان بزرگ پور و نجفی حقیقی در شرکت‌های مختلف بیمه بوده است.
مدیرعامل بیمه میهن در پایان با بیان این مطلب که تغییرات مدیریتی در برخی از شعب با هدف ساماندهی، پویایی، بهبود عملکرد، سرعت بخشی به امور و یک روند رو به جلو و استفاده بهتر از توانمندی‌های مدیران در جایگاه مناسب و بالندگی و رشد و شکوفایی مجموعه است؛ گفت: این دو استان پتانسیل‌های بالقوه خوبی برای توسعه بیمه و عرضه انواع رشته‌های بیمه‌ای دارند و از مدیر منطقه ۴ کشوری خواست برای دستیابی و تحقق اهداف شرکت، تمام توان و ظرفیت‌های مجموعه را به منظور شناسایی بازار و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه این مناطق برای توسعه فعالیت ها، جذب پرتفوی متوازن و سودآور و افزایش سهم از بازار، بکارگیرد.

 
برچسب ها: بیمه میهن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد
میکروفون‌های باز در رژه «روز پیروزی» پکن، گفت‌وگوی خصوصی شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین درباره طول عمر انسان و امکان زندگی تا ۱۵۰ سال را ضبط کردند.
آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد
تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آمریکا خواستار تحقیق درباره نفوذ احتمالی ایران در جامعه اطلاعاتی و پنتاگون شد؛ دولت بایدن این اتهامات را رد کرده است.
افشای بیماری خطرناک سلنا گومز افشای بیماری خطرناک سلنا گومز
سلنا گومز سال‌ها پیش با اعلام ابتلایش به بیماری لوپوس توجه جهانیان را جلب کرد؛ بیماری‌ای خودایمنی که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و درمان قطعی ندارد.
قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت
قیمت اپل واچ اولترا ۳ مشخص شد؛ اپل تصمیم دراد که این ساعت پرچمدار مقاوم خود را بدون هیچگونه افزایش قیمتی نسبت به نسل قبل عرضه کند.
تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت
رژه نظامی باشکوه چین با حضور رهبران روسیه، کره شمالی و ایران، به‌گفته آکسیوس، پیامی روشن به واشنگتن درباره تغییر توازن قدرت جهانی ارسال کرد.
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر