کد خبر: ۱۵۲۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۴

مدیرعامل موسسه اعتباری ملل در جلسه قدردانی از روسای برتر شعب تهران مطرح کرد

خدمت رسانی به ارباب رجوع باعث رضایت خداوند و مردم میشود.
مدیرعامل موسسه اعتباری ملل در جلسه قدردانی از روسای برتر شعب تهران مطرح کرد

مدیرعامل موسسه اعتباری ملل در جلسه قدردانی از روسای برتر شعب تهران مطرح کرد

به گزارش مخاطب24 به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل:مدیر عامل موسسه اعتباری ملل در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیئت مدیره، معاونین، مدیران و روسای مناطق، حوزه‌ها و شعب تهران به منظور قدردانی از شعب برتر در سال ۱۴۰۱ برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش همه جانبه همکاران در راستای تحقق اهداف و سیاست‌های اتخاذشده موسسه بیان داشت در سال گذشته تعدادی از شعب فراتر از برنامه‌های مدون تلاش کردند که از عملکرد ایشان تقدیر می‌گردد و در ادامه اظهار امیدواری نمودند که تلاش همکاران در سال آینده چنین جلسه‌ای برای کلیه شعب برگزار نماییم
ایشان ضمن تبیین نقاط قوت و ضعف عملکرد سال گذشته اظهار داشتند: با ابلاغ برنامه تدوین شده هیئت مدیره تمامی واحد‌های صف و ستاد باید برای حصول به اهداف تعیین شده و بدست آوردن سهم مناسب از بازار پول تلاش نمایند.
ایشان با تاکید به تکریم مشتری و پاسخگویی مناسب به ارباب رجوع خاطر نشان کرد: تعامل با صاحبان کسب و کار تاثیر بسزایی در افزایش سهم بازار موسسه دارد و بستر مناسبی برای رضایتمندی مشتریان را فراهم می‌کند
مدیرعامل موسسه اعتباری ملل یکی از عوامل مهم رضایت مشتریان را استفاده از تکنولوژی دانست و اظهار داشت: برای پیشتازی و پیشرو بودن نیازمند اطلاعات به روز و آگاهی و انگیزه لازم هستیم بنابراین می‌بایست از تکنولوژی روز بهره ببرید و به شرایط حاضر خود قانع نشوید.
وی خاطرنشان کرد: همکاران گرامی نظرات، ایده‌ها و طرح‌های خود را جهت ارتقای عملکرد و ایجاد فرصت‌های جدید و بهبود وضعیت موسسه با راهکار‌های اجرایی به مسئولین ارائه نمایند تا بتوانیم در سال جاری تحولی در ارائه خدمات به مشتریان ایجاد کنیم
ایشان به اهمیت جذب منابع و اعطای تسهیلات به واحد‌های تولیدی گفت: اولویت و هدف موسسه در حوزه تخصیص منابع در سال ۱۴۰۲ تحقق شعار سال که توسط مقام عظمای ولایت بیان شده است، مهار تورم و رشد تولید است و باید از ظرفیت‌های موسسه جهت رشد تولید و توسعه و رونق اقتصادی کشور بهره جست.
مدیرعامل ضمن بیان ویژگی‌های موسسه اظهار داشت: فعالیت درموسسه را قدر بدانید و خداوند را شاکر باشید که توفیق خدمت به مردم عزیز ایران به منظور رفع مشکلات و دغدغه آن‌ها را به شما عنایت نموده است
آقای جوادی با تاکید بر لزوم افزایش اطلاعات شغلی تصریح کرد در عصر حاضر فناوری اطلاعات مسیر پر شتابی دارد، لذا برای هماهنگ کردن خود با این تحولات می‌بایست مداوم مطالعه و آموزش‌های لازم را ببینید و اگر از این تحولات عقب بمانیم سهم خود را از بازار از دست خواهیم داد
در خاتمه از روسای شعب جنت آباد (آقای محمود صفایی)، میدان کاج (آقای اسدالله جمال)، جمال زاده (خانم مریم آقارضی) شعبه کامرانیه شمالی (آقای حسین رحیمی) به دلیل رشد منابع فراتر از اهداف تعیین شده با اهداء جوایز ارزنده تقدیر به عمل آمد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر