کد خبر: ۱۵۱۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۵

احتمال حذف پرسپولیس از آسیا!

رئیس فدراسیون فوتبال در ارومیه گفت: متاسفانه حذف استقلال در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا قطعی شده با این حال پرسپولیس همه موانع را برای دریافت مجوز حرفه‌ای پشت سرگذاشته و تنها یک پرونده ۲۰۰هزار دلاری ممکن است مشکلاتی برای این باشگاه بوجود بیاورد.
احتمال حذف پرسپولیس از آسیا!

احتمال حذف پرسپولیس از آسیا!

مخاطب۲۴ : مهدی تاج که برای حضور در مجمع انتخاباتی هیات فوتبال آذربایجان‌غربی به ارومیه سفر کرده بود به خبرنگاران گفت: شاهد برگزاری مجمعی کم حاشیه و بدون مشکل بودیم و امیدواریم هیات این استان بتواند رشد و رشته فوتبال و فوتسال را در استان بیش از پیش گسترش و شاهد ترقی بیشتر این استان باشیم.

تاج درخصوص وجود طرفداران بی‌شمار رشته فوتبال اظهار کرد: حضور بیش از ۸۰هزار نفری در ورزشگاه ۶۰ هزار نفری یادگار امام تبریز در بازی هفته اخیر لیگ برتر فوتبال موید اهمیت این رشته ورزشی در مقایسه با سایر پدیده‌های اجتماعی است و حتی تلویزیون نیز بیشتر برنامه‌های خود را با مسابقات و یا برنامه‌های فوتبالی تنظیم می‌کند و با حذف فوتبال دچار کاهش بینندگان می‌شود.

 

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص آخرین وضعیت دریافت مجوز حرفه‌ای باشگاه‌های فوتبال کشور گفت: متاسفانه باشگاه استقلال بدلیل عدم پرداخت مطالبات و بدهی‌ها از فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا حذف شده و پرسپولیس تقریبا همه موانع را پشت سر گذاشته و تنها یک پرونده ۲۰۰ هزار دلاری ممکن است مانع دریافت این مجوز برای این باشگاه پرطرفدار کشور شود و درخصوص باشگاه تراکتور نیز باشگاه فعلا مشکلی بابت دریافت مجوز حرفه‌ای ندارد و من گزارشی بابت بدهکاری رسمی این باشگاه دریافت نکرده‌ام.

وی درخصوص کمک داور ویدئویی VAR نیز گفت: تمام تلاش ما اجرایی شدن آن در سراسر کشور است و این مسئله بهمراه مسئله حضور بانوان در ورزشگاه‌های برای فدراسیون بسیار مهم است و تاکنون باشگاه‌هایی، چون سپاهان و ذوب آهن اصفهان، گل گهر سیرجان و فولاد خوزستان اقدام به این مهم کرده اند و فدراسیون نیز در حال آموزش داوران برای VAR است.

تاج در خاتمه گفت: فدراسیون فوتبال آماده اعطای میزبانی رویداد‌های مهم فوتسال یا بازی‌های تیم ملی فوتسال به استان آذربایجان‌غربی و شهر ارومیه است تا از این طریق شاهد گسترش و رونق بیش از پیش رشته‌های فوتبالی در این نقطه از کشور باشیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر