کد خبر: ۱۵۰۷۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱

فتح‌الله‌زاده در آستانه جدایی از باشگاه استقلال

علی فتح الله زاده در آستانه جدایی از باشگاه استقلال قرار گرفته است.
فتح‌الله‌زاده در آستانه جدایی از باشگاه استقلال

فتح‌الله‌زاده در آستانه جدایی از باشگاه استقلال

مخاطب24:داستان‌های مدیریتی باشگاه استقلال تمامی ندارد؛ بعد از حواشی پیش آمده پیرامون پرداخت نشدن پول آندره‌آ استراماچونی و حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا ماجرای مناظره جنجالی علی فتح‌الله‌زاده با حسین قربانزاده رییس سازمان خصوصی سازی پیش آمد و با همه این موضوعات، اما هنوز اتفاق خاصی در راس باشگاه رخ نداده است.

اگرچه سازمان خصوصی سازی در بیانیه اخیر خود اعلام کرده بود که به زودی هیات مدیره باشگاه را تشکیل داده و مدیرعامل را انتخاب خواهد کرد، اما بعید است وزارت ورزش به سادگی زیر بار این مساله برود و اجازه بدهد هیات مدیره باشگاه از نظارت آن‌ها خارج شود.

در این شرایط از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که علی فتح‌الله‌زاده با وجود حمایت اعضای هیات مدیره کنونی باشگاه، قصد ادامه دادن به عنوان مدیرعامل را ندارد. فتح‌الله‌زاده از مسئولان وزارت ورزش خواسته‌هایی برای تامین پول داشته که این مساله اجرایی نشده و به همین خاطر به نظر می‌رسد او تا ساعاتی دیگر استعفای کتبی خود را تقدیم وزیر ورزش و جوانان کند.

استعفای دوباره علی فتح‌الله زاده از مدیرعاملی استقلال حالا جدی شده است؛ اتفاقی که اگر رخ بدهد (که احتمالا تا پایان امروز رخ می‌دهد) با موافقت هیات مدیره باشگاه و شخص حمید سجادی مواجه خواهد شد و اینبار خبری از حمایت نخواهد بود.

از وزارت ورزش خبر می‌رسد مسئولان این وزارتخانه به اعضای هیات مدیره استقلال توصیه کرده‌اند که بعد از جدایی فتح‌الله‌زاده، برای رسیدگی به امور جاری فعلا سرپرست موقت انتخاب شود و بعد از برگزاری جلسه مجمع باشگاه استقلال در خصوص هیات مدیره و مدیرعامل تصمیم گیری شود.

توصیه وزارت ورزش این است که سرپرست موقت باشگاه بعد از فتح‌الله‌زاده از بین مدیرانی باشد که در گذشته در استقلال سابقه اجرایی و مدیریتی دارند و به امور جاری این باشگاه واقف هستند. در این باره حتی نام‌هایی نیز به میان آمده است؛ نام‌هایی مثل احمد سعادتمند و احمد مددی دو مدیرعامل سابق باشگاه استقلال. سعید فتاحی معاون پیشین باشگاه استقلال، فرشید سمیعی معاون حقوقی و علی خطیر معاون ورزشی سابق باشگاه نیز دیگر نام‌هایی هستند که شایعات حکایت از احتمال سرپرستی شان در باشگاه استقلال دارد.

با این حال باید منتظر ماند و دید طی ساعات آینده چه اتفاقات جدیدی حول باشگاه استقلال رخ می‌دهد؛ موضوع مهم اول استعفای مجدد علی فتح‌الله‌زاده است که دست مدیران وزارتخانه و اعضای کنونی هیات مدیره را برای انتخاب سرپرست جدید باز می‌گذارد. بعد از آن درباره سایر موضوعات تصمیم گیری می‌شود.

منبع:خبرورزشی

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر